H Lourdes Leon έγινε 21 ετών! Μάθετε τα πάντα για την κόρη της Madonna (pics)

«Πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου!», έγραψε η βασίλισσα της pop Madonna, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

H Lourdes Leon έγινε 21 ετών! Μάθετε τα πάντα για την κόρη της Madonna (pics)

Η Madonna ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη που έχει στην πρωτότοκη κόρη της, Lourdes Leon.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου η 59χρονη σταρ δημοσίευσε φωτογραφίες της από την αγαπημένη της κόρη, θέλοντας να της ευχηθεί «Χρόνια πολλά» με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κάτω από τις τρεις φωτογραφίες έγραψε: «Όπου και αν βρίσκεσαι, στην Κούβα ή στην Κένυα ή στην πίσω αυλή του σπιτιού μας... Πάντα θα βρίσκεσαι μέσα στην καρδιά μου!».



Οι φωτογραφίες απαθανάτιζαν την όμορφη έφηβη κόρη της όχι μόνο στην ηλικία που βρίσκεται τώρα αλλά και στην παιδική της ηλικία. Η μια φωτογραφία δείχνει τη Lourdes στην Κούβα, η άλλη στην Κένυα και η άλλη στην αγκαλιά της μητέρας της, προφανώς στην πίσω αυλή του σπιτιού της.





Η Lourdes Leon, είναι κόρη του χορευτή Carlos Leon, πρώην συντρόφου της Madonna. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1994 και χώρισαν επτά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, το 1997.

lourdes7

Η κόρη του είναι ο έρωτας της ζωής του και όπως έχει πει και σε παλαιότερη συνέντευξή του, «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Madonna. Δεν μετανιώνω για τίποτε. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Έχω ό,τι καλύτερο από αυτή τη σχέση. Την κόρη μου. Η κόρη μου είναι τα πάντα για εμένα!».

Η Lourdes, αφιερώνει εξίσου χρόνο και στους δύο γονείς της. Εκτός από τις σπουδές της και τα ταξίδια που κάνει για να βοηθήσει άπορες οικογένειες στην Αφρική, ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, βρίσκει χρόνο να απολαμβάνει στιγμές τόσο με τον πατέρα της όσο και με την μητέρα της.

Η 21 έτους κόρη της Madonna, είναι ίσως από τα πρώτα διάσημα παιδιά που είχε όλα τα βλέμματα επάνω της, από την πρώτη κιόλας μέρα που έγιναν γνωστά τα νέα της εγκυμοσύνης της Madonna. «Στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι τέλειο γιατί θα αποκτήσω δύο πράγματα που θέλω περισσότερο από o,τιδήποτε την ίδια στιγμή!», είχε πει σε συνέντευξή της η διάσημη σταρ στην Oprah Winfrey το 1997 όταν μίλησε για πρώτη φορά δημόσια με την κοιλίτσα της φουσκωμένη. Το δεύτερο πράγμα εκτός από ένα παιδί, ήταν ο ρόλος της Evita.

madonna

Ποια Suri Cruise και ποια North West; H Lourdes, ήταν το πρώτο παιδί που κυνήγησαν ποτέ τόσο πολύ οι φωτορεπόρτερ για ένα της πλάνο. Για μια φωτογραφία!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από την κόρη της Madonna, που όλα αυτά τα χρόνια διαχειρίζεται τη δημοσιότητα καλύτερα από τον καθένα, χωρίς να προβάλει το παραμικρό από την προσωπική της ζωή και κρατώντας χαμηλό προφίλ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved