«Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά» - Η Ρένα Μόρφη είναι η νέα… Ραπουνζέλ!

Μια ολοκαίνουργια περιπέτεια, που συνεχίζει να «μεγαλώνει» παρουσιάζει αυτόν τον Οκτώβριο το Disney Channel.

«Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά» - Η Ρένα Μόρφη είναι η νέα… Ραπουνζέλ!

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία «Μαλλιά Κουβάρια», η Disney παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα «Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά» σε όλα τα κανάλια Disney Channel παγκοσμίως!

Συνέντευξη: Σοφία Μαυραντζά

Η σειρά ξεδιπλώνει την ιστορία της Ραπουνζέλ και μας συστήνει τους βασικούς χαρακτήρες της. Η πιο απίθανη ηρωίδα «λύνει τα μαλλιά» της αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις, γιατί… η δουλειά μιας πριγκίπισσας δεν τελειώνει ποτέ!

Τη φωνή της στην «Ελληνίδα» Ραπουνζέλ έχει χαρίσει η Ρένα Μόρφη, γνωστή σε όλες μας από το μουσικό συγκρότημα Imam Baildi. Το Mothersblog.gr συνάντησε τη Ρένα Μόρφη και συζήτησε μαζί της για τη Ραπουνζέλ, τον «Άνεμο στα μαλλιά σου» και τις παιδικές σειρές της Dinsey!

Για ποιο λόγο επέλεξες να δώσεις τη φωνή σου και ουσιαστικά να υποδυθείς τη Ραπουνζέλ;

Η Ραπουνζέλ ήταν πάντα η αγαπημένη μου ηρωίδα από τις πριγκίπισσες της Disney! Μου άρεσε γιατί ήταν πολύ δυναμική, θαρραλέα, έβαζε πάντα στόχους και κυνηγούσε τα όνειρά της! Και φυσικά… για τα μαλλιά της!

mallia koyvaria 1



Τι είναι αυτό που θαυμάζεις περισσότερο στην πρωταγωνίστρια από τα «Μαλλιά Κουβάρια»;

Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι είναι ένας πολύ αγαπητός χαρακτήρας σε όλα τα παιδιά και ότι πιστεύει πολύ στις δυνάμεις της… Δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να ξεπεράσει τον εαυτό της!

Είναι γνωστό πως τα παραμύθια ανοίγουν στα παιδιά έναν «μαγικό» κόσμο. Ποιος είναι αυτός ο «μαγικός» κόσμος που ανοίγεται για τα παιδιά με το «Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά»;

Τα παραμύθια δημιουργούν μια μαγική εικόνα στα παιδιά, όπου όλα είναι πιο όμορφα, πιο χαρούμενα, ίσως και πιο εύκολα. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, όπως όλα τα κορίτσια, έτσι και οι πριγκίπισσες έχουν γίνει πιο δυναμικές, πιο ενεργητικές και «παίρνουν» την κατάσταση στα χέρια τους. Δεν περιμένουν απαραίτητα τον πρίγκιπα για να τις σώσει. Επομένως, αυτή η «μαγεία» που ανοίγεται για τα παιδιά, μπορεί να μεταφραστεί και ως «περιπέτεια», «δράση» και «ανυπομονησία» για την ανακάλυψη του κόσμου! Έτσι, η Ραπουνζέλ και η παρέα της, μέσα από την σειρά Μαλλιά Κουβάρια, νομίζω πως είναι έτοιμοι για νέα ταξίδια και εμπειρίες!

Έβλεπες παιδικές σειρές της Disney όταν ήσουν παιδί;

Φυσικά και έβλεπα! Μου άρεσε πάντα αυτή η ονειρική αίσθηση που αποπνέουν οι πριγκίπισσες της Disney, αλλά και ο δυναμισμός των χαρακτήρων της! Αγαπημένη μου φυσικά ήταν η Ραπουνζέλ!

mallia koyvaria 2

«Ο Άνεμος Στα Μαλλιά Μου» είναι το soundtrack στα «Μαλλιά Κουβάρια». Τι συναισθήματα γεννώνται κάθε φορά που το ερμηνεύεις;

Νιώθω μια ελευθερία, η οποία με εκφράζει σε κάθε στίχο. Από τον τίτλο και μόνο, το τραγούδι έχει μια αίσθηση αισιοδοξίας, φρεσκάδας και πίστης ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά -στοιχεία που αναζητώ σε κάθε τραγούδι που ερμηνεύω.

Πρέπει να έχουν πάντα και όλα τα παραμύθια happy end;

Τα παραμύθια πρέπει να έχουν πάντα happy end αλλιώς χάνουν αυτή τη μαγική ιδιότητα που έχουν να ηρεμούν τα παιδιά -αλλά και τους μεγάλους!- και να τους δίνουν δύναμη, θάρρος, και όρεξη για το μέλλον!

Ακούστε το τραγούδι «Ο Άνεμος Στα Μαλλιά Μου»:



Νέες, επικές περιπέτειες

Όσον αφορά στα όσα θα δείτε στη μικρή οθόνη, το αδάμαστο πνεύμα αλλά και η φυσική της περιέργεια για τον κόσμο, οδηγούν την Ραπουνζέλ στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα εκεί έξω να ανακαλύψει πριν αποδεχθεί πραγματικά το βασιλικό της μέλλον ως Πριγκίπισσα της Koρόνα. Αποφασισμένη να βάλει για λίγο στην άκρη το στέμμα, αλλά και το μελλοντικό της γάμο, αναζητεί νέες, επικές περιπέτειες! Όμως η απόφασή της αυτή, στενοχωρεί πολύ τον πατέρα της και Βασιλιά της Κορόνα, αφού όντας απών από τα παιδικά χρόνια της Ραπουνζέλ, πρέπει τώρα να αποδεχθεί πως η κόρη του είναι πλέον μια νεαρή, ανεξάρτητη γυναίκα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Disney Channel και μη χάσετε το special επεισόδιο «Μαλλιά Κουβάρια» που θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στις 16:30. Η σειρά θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 16:00!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved