Η εξομολόγηση και η φώτο της γνωστής μαμάς με αφορμή την Ημέρα απώλειας κύησης και βρέφους

16 Οκτωβρίου: Ημέρα αφιερωμένη στην απώλεια κύησης και βρέφους.

Η εξομολόγηση και η φώτο της γνωστής μαμάς με αφορμή την Ημέρα απώλειας κύησης και βρέφους

Κάθε χρόνο η γνωστή μαμά με αφορμή την Ημέρα που είναι αφιερωμένη στην απώλεια της κύησης και του βρέφους, δημοσιεύει τη μοναδική φωτογραφία που έχει από τον πρώτο της γιο.

«Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στην απώλεια κύησης και βρέφους. Δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μη σκεφτώ το μικρό μου αγόρι πώς θα ήταν σήμερα και σε ποιον θα έμοιαζε», έγραψε η σταρ κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε, «Ακόμη θυμάμαι το μικροσκοπικό του κορμάκι, τόσο μελανιασμένο στην παλάμη μου, τέλεια σχηματισμένο... αλλά πολύ μικρό για να ζήσει. Jonathan, η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε και σε σκέφτονται κάθε μέρα. Όταν ένοιωσα ότι αυτό το μεγάλο κενό στην καρδιά μου δεν θα μπορούσε να καλυφθεί ποτέ ξανά, μας έστειλες τη μικρή σου αδερφή. Σε ευχαριστούμε άγγελέ μου. Θα ζω τη ζωή μου τιμώντας σε κάθε μέρα μέχρι να συναντηθούμε ξανά!».



Για τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο παρελθόν η Jamie Otis είχε μιλήσει στο Entertainment Tonight και είχε εξηγήσει ότι μαμάδες που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο δεν θα πρέπει να σωπαίνουν αλλά να μιλούν για αυτό.

«Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες εκεί έξω που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο. Δεν το γνώριζα μέχρι που μέσα από το διαδίκτυο βρήκα πολλές νεαρές μαμάδες που ένιωθαν έτσι ακριβώς όπως ένοιωθα και εγώ. Είναι ταμπού να μοιράζεσαι φωτογραφίες και να μιλάς για την αποβολή! Θέλω να δείξω και σε άλλες γυναίκες που έχουν αποβάλει ότι δεν είναι μόνες, παρακινώντας τις να μιλήσουν και να μοιραστούν δικές τους φωτογραφίες. Ελπίζω η δική μου ιστορία και του γιου μου Johnny να τις βοηθήσει!».



Η Otis και ο σύζυγός της, Doug Hehner, έχασαν τον γιο τους στην 17η εβδομάδα της κύησης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved