«Κι όμως! Μπορώ να τη βλέπω και να την ακούω όπου κι αν βρίσκομαι!»

Εργαζόμενη μαμά. Δύο λέξεις και μία τεράστια ιστορία πίσω από αυτές που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

«Κι όμως! Μπορώ να τη βλέπω και να την ακούω όπου κι αν βρίσκομαι!»

Ένα θέμα συζήτησης που δεν τελειώνει ποτέ, που πρωταγωνιστεί σε μαμαδίστικα γκρουπ στο Facebook και ταλανίζει μία ολόκληρη κοινωνία.

Έχω πει και έχω γράψει πολλές φορές, «τις μαμάδες να τις αγαπάτε και να τις συμπονάτε λίγο περισσότερο»…

Η Έλενα μεγάλωσε πια και πάει πρώτη Δημοτικού. Το σχολείο και οι εξωτερικές της δραστηριότητες την κρατούν αρκετές ώρες εκτός σπιτιού. Ευτυχώς ο παππούς μας είναι πάντα εκεί για να εξυπηρετήσει την κατάσταση στο σπίτι.

Η μικρούλα μου όμως δεν είναι ακόμη έτοιμη να πάει σε βρεφονηπιακό σταθμό. Τις ώρες που εργάζομαι ή βρίσκομαι σε εξωτερικά ραντεβού, η Χριστίνα βρίσκεται στο σπίτι αλλά σε καλά και έμπιστα χέρια. Αυτό βέβαια όπως καταλαβαίνετε δεν καλύπτει το τεράστιο κενό που νιώθω μέσα μου, τις τύψεις και τις ενοχές που φουντώνουν κάθε φορά που βρίσκομαι με τα κλειδιά στην εξώπορτα του σπιτιού κι αυτή σπαράζει στο κλάμα…

philips

Ξεπερνώντας το συναισθηματικό κομμάτι –που είναι πολύ σημαντικό- υπάρχει άλλος ένας παράγοντας μέγιστης σημασίας που λέγεται «ασφάλεια». Μία μαμά, ποτέ δεν μπορεί να είναι απολύτως σίγουρη για το πώς περνάει το μωρό της μακριά από αυτή. Ειδικά όταν αυτό δεν μπορεί να μιλήσει ή να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Όποιος κι αν βρίσκεται μαζί της, η γιαγιά ή κάποια νταντά, η μαμά πάντα αισθάνεται άγχος…

philips2

Η μόνη εύκολη λύση που βρήκα για να μπορώ να τη βλέπω και να την ακούω όπου κι αν βρίσκομαι, είναι το έξυπνο uGrow Smart μόνιτορ της Philips το οποίο συνδέεται με πολύ απλό τρόπο στο κινητό μου! Το μόνιτορ uGrow Smart χρησιμοποιεί τεχνολογία SafeConnect για να λειτουργεί σε όλα τα δίκτυα, επιλέγοντας αυτόματα το κατάλληλο εύρος ζώνης για να εξασφαλίζει άριστη σύνδεση με το μωρό. Το μόνιτορ προσπαθεί συνεχώς να επανασυνδεθεί και σε ειδοποιεί σε περίπτωση που η σύνδεση δε μπορεί να αποκατασταθεί, προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο στο δίκτυο και λειτουργεί ακόμα και όταν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για άλλο σκοπό. Το μόνιτορ για να λειτουργήσει σωστά απαιτεί σύνδεση στο Internet και είναι συμβατό με iOs7/Android 4.1 ή νεότερη έκδοση. Διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που παρακολουθεί και καταγράφει για 24 ώρες την υγρασία, τη θερμοκρασία και το ήχο στο δωμάτιο του μωρού. Επιπλέον, σου επιτρέπει να ορίζεις τα όρια της υγρασίας, της θερμοκρασίας και του ήχου για να δημιουργήσεις και να διατηρήσεις το καλύτερο και το πιο υγιεινό περιβάλλον για τον ύπνο του μωρού σου. Την ημέρα προβάλλει έγχρωμη εικόνα και τη νύχτα ασπρόμαυρη μέσω υπερύθρων.

philips3

Το μόνιτορ uGrow Smart διαθέτει μια σειρά από νανουρίσματα για ήρεμο ύπνο, πολύχρωμο νυχτερινό φως που βοηθά το μωρό να ηρεμήσει και να κοιμηθεί, λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας που καθησυχάζει το μωρό, καθώς και λήψη φωτογραφίας για να κρατάτε τις στιγμές του μωρού σας, ακόμη και όταν είστε μακριά του!!

Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να λείπει για να αισθανθεί μία μαμά ασφάλεια για τις ώρες που βρίσκεται μακριά από το μωρό της.

Καλή συνέχεια μανούλες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved