Απολογήθηκε στους θαυμαστές της γιατί βγήκε για φαγητό με τον σύζυγό της αφήνοντας πίσω το μωρό της

Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της αποφάσισε με τον σύντροφό της να βγουν για φαγητό, αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε ούτε η ίδια!

Απολογήθηκε στους θαυμαστές της γιατί βγήκε για φαγητό με τον σύζυγό της αφήνοντας πίσω το μωρό της

Τα σχόλια των θαυμαστών πήραν και έδωσαν κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναγκάζοντας τη διάσημη μαμά να απολογηθεί, επειδή βγήκε για φαγητό με τον σύντροφό της.

Ας τα πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η 42χρονη έγινε μανούλα πριν από 2 ακριβώς εβδομάδες, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς. Η ίδια θέλοντας να δείξει ότι και οι μαμάδες έχουν ψυχή και πως πρέπει να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και τους συντρόφους τους, δημοσίευσε φωτογραφία της που τη δείχνει με το νεότερο σύντροφό της στο αυτοκίνητο, τη στιγμή που πηγαίναν για φαγητό μόνοι χωρίς τα παιδιά τους, River, 3 ετών και Rosie 2 εβδομάδων.



Όπως αποδείχτηκε όμως, οι μαμάδες δεν έχουν δικαίωμα να βγουν από το σπίτι. Τουλάχιστον αυτό το μάθημα πήρε η ηθοποιός Megan Gale, μετά το ποστ της.

«Μέσα σε 10 λεπτά εγώ και ο άνδρας μου ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε για ένα γρήγορο δείπνο-ραντεβού», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε, «Μου λείπουν τα παιδιά μου αλλά ειναι τόσο σημαντικό εμείς οι γονείς να αρπάζουμε την ευκαιρία όταν μας μένει λίγος χρόνος!».

Με αυτό της το σχόλιο όμως, αρκετοί από τους θαυμαστές της ενοχλήθηκαν. Και τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν τόσο σκληρά που η Gale, αναγκάστηκε να συμπληρώσει εκ νέου το σχόλιο στην ανάρτησή της.

«Σίγουρα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και να δίνουμε προτεραιότητα στα παιδιά μας. Ωστόσο, αν μπορούμε να ελέγξουμε σωστά τους χρόνους μας και να κλέψουμε μία ή δύο ώρες, από δω και από 'κει ως ζευγάρι, είναι "τύχη"». Η ηθοποιός όμως δεν στάθηκε εκεί, συνέχισε να απολογείται και να εξηγεί ότι φρόντισε τη νεογέννητη κόρη της, ότι την έκανε μπάνιο, ότι την έντυσε, ότι την τάισε και ότι μάλιστα άντλησε και δύο μπουκάλια γάλα πριν φύγει από το σπίτι.



«Με το που απέκτησα τον River, δεν έφυγα σχεδόν ποτέ από το σπίτι τις πρώτες 6 εβδομάδες, από φόβο και από ενοχές, κάτι που με έκανε να χάσω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου. Αν μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας θα είναι εντάξει, δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να βρείτε λίγο χρόνο να περάσετε μόνοι. Θα είστε ευτυχισμένοι άνθρωποι και το πιο σημαντικό από όλα, καλύτεροι γονείς!».

Ακόμη όμως και αυτή της η απολογία δεν σταμάτησε τα άσχημα σχόλια κάτω από το post της. Κάποιες συνέχισαν να την κρίνουν. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές ήταν και οι θαυμάστριες που πήραν το μέρος της και άρχισαν να την στηρίζουν σε ό,τι και αν έγραφε, λέγοντάς της ότι δεν χρειάζεται να απολογείται και να δίνει αναφορά στον καθένα για το τι κάνει στην προσωπική της ζωή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved