Είναι υπέροχο να έχεις τον Bruce Willis μπαμπά! Ορίστε το βίντεο και οι φώτο που το αποδεικνύουν

Είναι σίγουρα από τους πιο γλυκούς και πιο τρυφερούς μπαμπάδες του Hollywood!

Είναι υπέροχο να έχεις τον Bruce Willis μπαμπά! Ορίστε το βίντεο και οι φώτο που το αποδεικνύουν

Δεν είναι λίγες οι φορές που η 38χρονη σύζυγός του δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες ή βίντεο από τις τρυφερές στιγμές που έχει ο Bruce Willis με τις μικρότερες κόρες του.

Σίγουρα πολλοί έχετε συνηθίσει τον 62χρονο ηθοποιό να τον βλέπετε «σκληρό» αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό το σκληρό πρόσωπο. Όταν πρόκειται για τις κόρες του γίνεται στην κυριολεξία «χαλί» να τον πατήσουν, ενώ δεν τους χαλάει χατήρι σε ό,τι και αν του ζητήσουν.

Πριν μερικές ώρες η σύζυγός του Emma Heming, δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τον ηθοποιό να παίζει με τις κόρες του, Mabel Ray 5 ετών και Evelyn Penn 3 ετών.

«Είναι αυτά τα μικρά πράγματα... Όπως τα βρώμικα πατουσάκια... #goofydadsrule #daddyslittlegirls υ.γ. δεν έχουν στην πραγματικότητα βρώμικα πατουσάκια!».



Η Emma, πριν μερικά χρόνια μίλησε για τις πολυάσχολες καριέρες που έχουν και οι δύο και για το πώς καταφέρνουν να μένουν ενωμένοι σαν οικογένεια παρά τις πολλές τους υποχρεώσεις, τονίζοντας ότι προσπαθούν να λείπουν από το σπίτι όσο το δυνατόν λιγότερο.

Η εμπειρία της μητρότητας, έχει δηλώσει, την άλλαξε ριζικά και της διαμόρφωσε ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και των καταστάσεων: «Έχω διδαχθεί πολλά για μένα, έχω πολύ περισσότερη υπομονή, πιο μεγάλη από όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστώ» είπε συγκεκριμένα.

Ο Bruce Willis έχει ακόμη τρία μεγαλύτερα παιδιά από τον γάμο του με την Demi Moore, τις Rumer, 29 ετών, τη Scout, 26 ετών και την Tallula 2 ετών.

Δείτε παρακάτω περισσότερα στιγμιότυπα από τη ζωή του με τις μικρότερες κορούλες του, έτσι όπως τις έχει αποτυπώσει η σύζυγός του και τις έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved