Θέλετε οι πετσέτες να μυρίζουν υπέροχα; Ιδού το μυστικό που κρύβεται στην κουζίνα σας

Βγάλατε τις πετσέτες του μπάνιου από το πλυντήριο και κάτι δεν σας πάει καλά. Ενώ θα έπρεπε να μυρίζουν, όπως το απορρυπαντικό, έχουν μία περίεργη οσμή.

Θέλετε οι πετσέτες να μυρίζουν υπέροχα; Ιδού το μυστικό που κρύβεται στην κουζίνα σας

Τους δίνετε μια ευκαιρία και τις απλώνετε κανονικά. Όταν στεγνώσουν, όμως, η άσχημη μυρωδιά δεν έχει εξαφανιστεί. Και οι πετσέτες τους μπάνιου, φευ, δε μυρίζουν όπως τα φρεσκοπλυμένα ρούχα. Για την ακρίβεια, είναι σα να μην τις έχετε πλύνει. Και κάπου εκεί, έρχεται η απογοήτευση.
Ωστόσο, υπάρχει ένα μυστικό, που κρύβεται στην κουζίνα σας και θα κάνει τις πετσέτες, να μυρίζουν υπέροχα μετά το πλύσιμο.

Σύμφωνα με το Today.com, μία κούπα αποσταγμένο λευκό ξύδι, είναι το μυστικό που διώχνει μακριά, κάθε άσχημη οσμή. Όπως εξηγεί, η Carolyn Forte, διακοσμήτρια σπιτιών, το ξύδι έχει αυτή την ικανότητα.

Έτσι, προσθέτετε την κούπα κατά το τελευταίο ξέπλυμα. Σε περίπτωση, που οι πετσέτες, όταν τις βγάλετε, έχουν πάρει τη μυρωδιά του ξυδιού, τις ξεπλένετε ξανά. Επίσης, όπως τονίζει η Forte, δεν χρειάζεται να ρίχνετε ξύδι κάθε φορά που τις πλένετε. Αλλά όταν κρίνετε εσείς ότι χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης

Σεντόνια και πετσέτες: Πόσο συχνά πρέπει να τα πλένουμε;

Το πλυντήριο ρούχων μυρίζει άσχημα; Ιδού η λύση για να ευωδιάζει

Εφτά μυστικά της κουζίνας που θα σου φανούν χρήσιμα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved