Συνεχίζει να γυμνάζεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης έχοντας μαζί της το 2χρονο γιο της

Στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης το τελευταίο που θα σκεφτόταν μια γυναίκα είναι να γυμναστεί. Όχι όμως το 33χρονο μοντέλο, που συνεχίζει να προπονείται δύο φορές την εβδομάδα ενώ μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Συνεχίζει να γυμνάζεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης έχοντας μαζί της το 2χρονο γιο της

Την αγάπη της για τη γυμναστική έχει φροντίσει να κάνει γνωστή στους followers της ( 2,3 εκατ. παρακαλώ) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με βιντεάκια και φωτογραφίες που ανεβάζει με τα προγράμματα γυμναστικής που ακολουθεί στο γυμναστήριο ή στο σπίτι της.

sarah

Στο τελευταίο της βίντεο, η Sarah Stage γυμνάζεται με τη …βοήθεια του 2χρονου γιου της James Hunter. Το κλιπ δείχνει το αξιολάτρευτο αγόρι να παίζει με τα παιχνίδια του ενώ η μαμά του εκτελεί ορισμένες ασκήσεις (εύκολες δεν τις λες πόσο μάλλον για 9 μηνών έγκυος). Κάποια στιγμή το αγοράκι παρατάει τα παιχνίδια και ανεβαίνει στα πόδια της μαμάς του η οποία συνεχίζει τα «καθίσματα».



Όπως έγραψε στο Instagram, η επόμενη εβδομάδα θα είναι η τελευταία που ασκείται, προσθέτοντας ότι έχει ήδη μειώσει την άσκηση σε δύο φορές την εβδομάδα αλλά και την ένταση των ασκήσεων.

Sarah Stage

Εσείς θα πιστεύατε ότι είναι 9 μηνών έγκυος βλέποντας τη φωτογραφία της; Εμείς πάντως όχι.

sarah2
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved