Tom Cruise: Η άγνωστη κόρη του και η ζωή της στην Αγγλία

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να μονοπωλεί η μικρή κόρη του Tom Cruise, Suri  όμως ο διάσημος ηθοποιός είναι πατέρας ακόμα δύο παιδιών, του Connor και της Isabella Jane.

Tom Cruise: Η άγνωστη κόρη του και η ζωή της στην Αγγλία

Τα είχαν υιοθετήσει μαζί με την πρώην σύζυγό του Nikole Kidman λίγα χρόνια μετά το γάμο τους. Η Isabella Jane Cruise γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1992, σε νοσοκομείο του Μαϊάμι. Η μητέρα της είχε άλλα δύο παιδιά και αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει και το τρίτο. Ως οπαδός της σαϊεντολογίας απευθύνθηκε στην εκκλησία και ζήτησε να δώσουν την κόρη της για υιοθεσία. Ετσι, η μικρή υιοθετήθηκε από το ζευγάρι Cruise-Kidman που εκείνη την εποχή είχε μόλις διεισδύσει στους κόλπους της σαϊεντολογίας.

328C412C00000578 0 image m 20 1506289292694

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η Isabella Jane Cruise, απομακρύνθηκε από τη θετή μητέρα της την οποία δεν κάλεσε καν στο γάμο της με τον Max Parker που έγινε στο Λονδίνο το 2015. Η σχέση με τον πατέρα της, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, εξακολουθεί να είναι καλή, παρότι η ίδια έχει επιλέξει να μένει στο Λονδίνο και όχι στο Λος Αντζελες όπου ο πατέρας της διαθέτει πολλά ακίνητα.

kidman 1

Πρόσφατα η Isabella Jane με το σύζυγό της μετακόμισαν στην περιοχή Croydon κοντά στο Λονδίνο, σε ένα κλασικό οικογενειακό σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι οπαδοί της σαϊεντολογίας.

kidman 2

Η 24χρονη κόρη του Tom Cruise ήθελε να ασχοληθεί με την ηθοποιία ή τη συγγραφή σεναρίου, αλλά όπως λένε οι κακές γλώσσες « ήταν πολύ άσχημη για ηθοποιός και ατάλαντη για σεναριογράφος».

isabel
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved