Η νέα φωτογραφία του γιου της 3 μήνες μετά τη γέννησή του που ξετρέλανε το διαδίκτυο. Μεγάλωσε πολύ!

Στις 16 Αυγούστου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της στο διαδίκτυο και 1,5 μήνα σχεδόν μετά, δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία του δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει!

Η νέα φωτογραφία του γιου της 3 μήνες μετά τη γέννησή του που ξετρέλανε το διαδίκτυο. Μεγάλωσε πολύ!

«Κυριακάτικες αγκαλιές με αυτόν εδώ τον μικρούλη», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον 3 μηνών γιο της στην αγκαλιά της!



Η νέα μαμά και ο σύζυγός της, δικηγόρος στο επάγγελμα, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 5 Ιουλίου. Από τότε η 31χρονη εμφανίστηκε ως παράνυμφος στο γάμο μιας φίλης της.

«Προσπαθώ να βγάζω μια φωτογραφία το μήνα, όπως όλες οι μαμάδες, πραγματικά προσπαθώ», είχε πει σε συνέντευξή της στο αμερικανικο περιοδικό People.com τον Σεπτέμβριο. «Έτσι πήρα μια φωτογραφία του, την έβαλα δίπλα στη φωτογραφία που ήταν ενός μηνός και απλά έχει αλλάξει. Σαν να ήταν ένα άλλο μωρό και σκεφτόμουν, "Ω, Θεέ μου!"».



Η Lauren Conrad παραδέχτηκε ότι έχει γίνει αρκετά συναισθηματική μετά τον ερχομό του παιδιού της. «Βρίσκομαι όλη μέρα στο σπίτι μαζί του. Αλλά βλέποντας το πόσο γρήγορα αλλάζουν τα μωρά, συνειδητοποιείς το πόσο σημαντικό είναι να μη χάνεις τίποτε. Μάλιστα, είναι δύσκολο να τα αποχωριστείς!».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved