Γέννησε! Η ανακοίνωση και η φωτογραφία στο Instagram

Η 42χρονη έγινε μαμά για δεύτερη φορά!

Γέννησε! Η ανακοίνωση και η φωτογραφία στο Instagram

Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια πριν μερικά λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της.

«Όταν οι 3 γίνονται 4! Το μικρό μας "φρατζολάκι" βγήκε από το «φούρνο» λίγο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Γλυκιά μικρή μου ψυχή. Είναι ήδη τόσο ευλογημένη. Υγιής όσο δεν πάει με μια οικογένεια που πετάει από ευτυχία και αγάπη για εσένα. Ένας μεγαλύτερος αδερφός που είναι ήδη τόσο προσεκτικός και προστατευτικός (ο οποίος χειρίζεται επίσης όλες αυτές τις μεγάλες αλλαγές σαν αφεντικό), έναν μπαμπά που είναι ερωτοχτυπημένος μαζί σου και έχεις ήδη τυλίξει στο μικρό σου δαχτυλάκι. Και εμένα την ίδια που νιώθω τόσο τυχερή που σε κουβαλούσα στην κοιλιά μου για 9 μήνες και είχα την ευχαρίστηση και το προνόμιο να σε γεννήσω σε αυτόν τον κόσμο (και μπορώ να πω ότι... τα καταφέραμε μικρή μου). Είμαι τόσο αποφασισμένη να γίνω η καλύτερη μητέρα, φίλη και πρότυπο για εσένα. Σας ευχαριστώ που με διάλεξες να είμαι η μαμά σου, αγαπημένο μου κορίτσι!».



Η Megan Gale είναι αρραβωνιασμένη με τον 29χρονο Shaun Jampson και μαζί έχουν επίσης έναν γιο, τον 3 ετών River.

Τον Ιούλιο η ίδια είχε μιλήσει για το αγέννητο παιδί της και είχε εξομολογηθεί ότι αυτή η εγκυμοσύνη της «μπορεί είναι και η τελευταία». Πιο συγκεκριμένα είχε σχολιάσει στο post που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Εκτιμώ και απολαμβάνω κάθε κομμάτι αυτής της εγκυμοσύνης μου καθώς γνωρίζω ότι μπορεί να είναι και η τελευταία μου!».



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved