Νεογέννητο κοριτσάκι κάνει χάδια στο πρόσωπο της μαμάς της δευτερόλεπτα μετά τη γέννα (vid)

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου!

Νεογέννητο κοριτσάκι κάνει χάδια στο πρόσωπο της μαμάς της δευτερόλεπτα μετά τη γέννα (vid)

Λένε πως η γέννηση ενός μωρού είναι ό,τι πιο υπέροχο μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκας. Αυτή η πρώτη φυσική επαφή εκτός τη μήτρας και η σύνδεση μεταξύ μαμάς και νεογέννητου μωρού δεν συγκρίνεται με τίποτε.

Αλλά αυτό το βίντεο αποδικνύει ότι υπάρχει κάτι ακόμη καλύτερο.

Ένα μωράκι αγκαλιάζει τη μαμά του αμέσως μετά τη γέννησή του. Η αγκαλιά ήταν στιγμιαία. Η νεογέννητη μικρούλα άρπαξε στα χεράκια του το πρόσωπο της μαμάς και φαινόταν σαν να τη φιλάει στο μάγουλο! Μοιάζει μπερδεμένη η μπεμπούλα στην αρχή, κλαίει αλλά δείχνει υγιής.

Αυτή η στιγμιαία συναισθηματική σχέση μεταξύ της νεογέννητης μικρούλας και της μαμάς της, συγκίνησε ακόμα και το ιατρικό προσωπικό που βρέθηκε στην αίθουσα τοκετού. Κάποιος μάλιστα (από το προσωπικό) κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή αυτή με το κινητό του, δείχνοντάς μας και εμάς αυτή την υπέροχη στιγμή και το μοναδικό δέσιμο που μπορεί να έχει ένα μωρό με τη μαμά του από τα πρώτα κιόλας λεπτά!

Στο νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα στη Βραζιλία, η Agata Ribeiro Coelho ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή. Αμέσως μετά τη γέννησή της, αγκάλιασε τη μητέρα της Brenda Coelho de Souza και αρνήθηκε να την αφήσει από τα την μικροσκοπική της αγκαλιά!

«Ήταν μια απίστευτη στιγμή για όλους μας, όταν η κόρη της την αγκάλιασε για πρώτη φορά», είπε η υπεύθυνη του μαιευτικού τμήματος!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κοινοποιήστε το. Η δύναμη της μητρότητας είναι μεγάλη και η σχέση που αναπτύσσει μια μαμά με το μωρό της από τα πρώτα κιόλας λεπτά είναι μοναδική!

Source: An Emotional Moment When Newborn Baby Clings On To Mother’s Face by Caters_News on Rumble

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved