Και η Khloe Kardashian έγκυος! Τα νέα επιβεβαιώθηκαν

Η Khloe Kardashian είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Tristan Thompson.

Και η Khloe Kardashian έγκυος! Τα νέα επιβεβαιώθηκαν

Τα νέα επιβεβαιώνει το αμερικανικο People.com από πολλαπλές πηγές. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το δημοσίευσαν πριν μερικές ώρες. Η τηλεπερσόνα που έχει σχέση με τον παίχτη του ΝΒΑ είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2016 και πλέον περιμένουν το πρώτο τους μωρό μαζί.

Για την Khloe αυτό θα είναι το πρώτο παιδί ενώ για τον 26χρονο το δεύτερο, μιας και έχει έναν γιο τον Prince Oliver από την πρώην σύντροφό του, Jordan Craig, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016.

«Ναι, η Khloe και ο Tristan περιμένουν μωρό και είναι ενθουσιασμένοι και οι δύο!. Είναι κάτι το οποίο όμως δεν βιάζονται να ανακοινώσουν καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να το αποκαλύψουν στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον!», ανέφερε πηγή στο αμερικανικο περιοδικό.

khloe kard

Η Khloe, είναι τη τρίτη Kardashian που περιμένει μωρό μέσα στο 2018. Να σας θυμίσουμε ότι μόλις μερικές μέρες πριν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η εγκυμοσύνη της ετεροθαλής αδερφής της, Kylie Jenner ενώ το τρίτο της παιδί περιμένει και η Kim Kardashian μέσω παρένθετης μητέρας.

«Αυτό είναι κάτι που η Khloe περίμενε χρόνια και χρόνια και αυτό γιατί ήθελε να βρίσκεται στην κατάλληλη σχέση για να το κάνει. Ποτέ δεν άφησε να συμβεί με τον Lamar, συνειδητά. Αυτό είναι κάτι υπέροχο για εκείνη, όχι μόνο επειδή θα γίνει μαμά για πρώτη φορά αλλά και που θα μεγαλώσει το παιδί της με έναν άνθρωπο που πραγματικά αγαπάει!», ανέφερε η ίδια πηγή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved