Πριν λίγες ώρες παντρεύτηκαν κρυφά και αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram

Παντρεύτηκε τον καλό της λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Πριν λίγες ώρες παντρεύτηκαν κρυφά και αυτή είναι η φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram

Η διάσημη ηθοποιός που θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της σε έναν «γρήγορο» γάμο, όπως ανέφερε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν μερικές ώρες.

«Και ποιος δεν λατρεύει τους γρήγορους γάμους;», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της να κρατά με το αριστερό του χέρι τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του, δείχνοντάς μας μάλιστα και οι δυο τις βέρες τους.



Η Julia Stiles ανακοίνωσε τα νέα αργά το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα με τα tags που χρησιμοποίησε το φόρεμά της ήταν Tiffany Rose Maternity και τα κοσμήματά της Reason and Madness.

Η ηθοποιός γνώρισε τον Preston J.Cook, ως βοηθό εικονολήπτη το 2015 στα γυρίσματα της ταινίας Go With Me ενώ τα νέα του αρραβώνα ήρθαν τον Δεκέμβριο 2016 με το παρακάτω post.



Η εγκυμοσύνη ήρθε μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιούνιο 2017 όπου η ίδια εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα χωρίς να κάνει κάποια ανακοίνωση. Τότε όπως είχε πει και η ίδια στη ραδιοφωνική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη, η εγκυμοσύνη ήταν έκπληξη ακόμη και για την ίδια.

julia 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved