Η επανένωση και το αισιόδοξο μήνυμα για διάσημο ζευγάρι μετά την άτυχη εγκυμοσύνη της συζύγου (φωτο)

Πίσω του αφήνει διάσημο ζευγάρι τις δύσκολες στιγμές, που πέρασε πρόσφατα, μετά την άτυχη εγκυμοσύνη, που είχε η σύζυγος.

Η επανένωση και το αισιόδοξο μήνυμα για διάσημο ζευγάρι μετά την άτυχη εγκυμοσύνη της συζύγου (φωτο)

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός, που στο παρελθόν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές και πολλοί ήταν εκείνοι που ανησύχησαν μήπως το γεγονός αυτό, «ξυπνήσει» το εφιάλτη.

Jonathan Rhys Meyers

Ωστόσο, το ζευγάρι δείχνει να ξεπερνάει τον πόνο που τους προκάλεσε η άτυχη εγκυμοσύνη και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Ο λόγος για τον Jonathan Rhys Meyers και τη σύζυγό του, Mara Lane, οι οποίοι μετά από έξι εβδομάδες μακριά, είναι και πάλι μαζί. Όχι, το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει, ούτε και αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Απλά, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ηθοποιού, τον κρατούσαν μακριά από τη σύζυγό του και τον 10 μηνών γιο τους, Wolf. Τώρα, όμως, είναι και πάλι μαζί και οικογενειακώς βρέθηκαν στη Βενετία.

Μάλιστα, η Lane ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία, όπου το ζευγάρι βρίσκεται μέσα σε βάρκα και φιλιούνται τρυφερά, ενώ κρατάνε στην αγκαλιά του, το γιο τους. «Αυτή η φωτογραφία είναι μετά από ακόμη μία επανένωση και με κάνει τόσο ευτυχισμένη και τόσο αισιόδοξη και που κι εσύ χαμογελάς και νιώθεις το ίδιο ωραία» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία.

meyers lane venetia

Για την ιστορία, ο Ιρλανδός ηθοποιός είχε πάρει πολύ βαριά την αποβολή της συζύγου του, και το «τέρας» του αλκοολισμού και της κατάθλιψης, έδειχνε να κάνει την επανεμφάνιση του. Μάλιστα, στις αρχές Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του, όπου ο Mayer είχε συλληφθεί μεθυσμένος από έναν αστυνομικό, στο αεροδρόμιο του Δουβλίνο. Τότε, η σύζυγός του, θέλοντας να τον υπερασπιστεί, μέσα από τα social media, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνούσαν, μετά την άτυχη εγκυμοσύνη και πώς στον ηθοποιό είχε στοιχίσει πολύ, τονίζοντας, όμως, ότι είναι όλα εντάξει και θα το ξεπεράσουν. Και η τελευταία τους φωτογραφία από τη Βενετία, αυτό ακριβώς δείχνει... Να έχουν αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές και να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, έχοντας το γιο τους Wolf.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved