Κι, όμως, η Victoria Beckham γελάει και υπεύθυνη είναι η κόρη της, Harper

Όλα αυτά τα χρόνια, περίπου στα 20, που η Victoria Beckham πρωταγωνιστεί στη διεθνή showbiz, οι φορές που την έχουμε δει είτε να γελάει είτε να συγκινείται, είναι ελάχιστες.

Κι, όμως, η Victoria Beckham γελάει και υπεύθυνη είναι η κόρη της, Harper

Το ανέκφραστο πρόσωπό της έχει γίνει, πλέον, το σήμα κατατεθέν της και αν τύχει να τη δούμε να εκφράζεται συναισθηματικά δημοσίως, το καταγράφουμε ως σπάνιο φαινόμενο.

Ωστόσο, στην προσωπική της ζωή, η Victoria εκφράζει τα συναισθήματά της, ειδικά όταν έχει να κάνει με τα παιδιά της. Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τη φωτογραφία που ανέβασε όταν ο μεγαλύτερος γιος της, Brooklyn έφυγε για σπουδές στη Νέα Υόρκη κι εκείνη ήταν κλαμένη; Εξάλλου, μόλις πρόσφατα, παραδέχτηκε πώς από τη μέρα που έφυγε ο πρωτότοκος, εκείνη δεν έχει σταματήσει να κλαίει.

harper becjham diavazei

Ωστόσο, υπάρχει κι ένας καλός λόγος για να γελάει. Κι αυτός, ακούει στο όνομα Harper. Η μοναχοκόρη των Beckham έχει ξετρελάνει με τα κατορθώματά της τους γονείς της και συνέχεια τους κάνει να γελάνε μαζί της. Ναι και τη μαμά Victoria. Μάλιστα, η Beckham ανέβασε στο Instagram, story με πρωταγωνίστρια την 6χρονη κόρη της, η οποία μαθαίνει να διαβάζει. Και τα πηγαίνει περίφημα. Στο συγκεκριμένο story, η Harper διαβάζει ένα βιβλίο, με τίτλο «I love my mummy», όπου ακούγεται να συλλαβίζει: «Αγαπώ τη μαμά μου πάρα πολύ. Είναι υπέροχη όταν με αγκαλιάζει και μαλακή στην αφή». Η Victoria ακούγοντας την κόρη της, έβαλε τα γέλια, επαινώντας την για το κατόρθωμά της.

harper beckham
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved