Χαμός με την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner: Τα απίστευτα σενάρια που κυκλοφορούν

Στους ρυθμούς της εγκυμοσύνης της Kylie Jenner ζει ο διεθνής Τύπος και τα lifestyle έντυπα έχουν «πάρει» φωτιά. Τα νέα της εγκυμοσύνης της 20χρονης reality star έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία, και στις ΗΠΑ, κυρίως, είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης.

Χαμός με την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner: Τα απίστευτα σενάρια που κυκλοφορούν

Ωστόσο, εκεί που γίνεται ο χαμός, είναι στα social media, όπου τα σχόλια και τα σενάρια – που αγγίζουν μέχρι και τα όρια της... επιστημονικής φαντασίας – δίνουν και παίρνουν. Οι χρήστες έχουν «στήσει» πάρτι, ενώ το σενάριο που παίζει περισσότερο, θέλει την Kylie να κυοφορεί το παιδί της αδελφής της, Kim Kardashian!!!! Ακριβώς. Όπως υποστηρίζουν πολλοί χρήστες, η 20χρονη είναι η παρένθετη μητέρα, που θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της μεγαλύτερης αδελφής της!

kim kardashian kylie jenner

Βλέπεις, τα νέα της ξαφνικής της εγκυμοσύνης συνέπεσαν με τα νέα ότι η Kim και ο Kanye West θα γίνουν γονείς στα τέλη Γενάρη, μέσω παρένθετης μητέρας. Μάλιστα, κατά σύμπτωση, ταιριάζουν και οι ημερομηνίες, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Kylie και ο σύντροφός της, Travis Scott θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί στις αρχές Φεβρουαρίου. Πρόσθεσε σε αυτό ότι μάλλον θα αποκτήσουν κοριτσάκι, όπως και το μωρό που περιμένει η Kim, οπότε δεν ήθελε και πολύ να «φουντώσει» το εν λόγω σενάριο και να το υπερασπίζεται ένας μεγάλος αριθμός χρηστών στο Twitter.

tyga new

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο σενάριο που κυκλοφόρησε. Όπως αναφέρει το περιοδικό People, ο πρώην σύντροφός της Kylie, Tyga με τον οποίο χώρισαν μόλις τον περασμένο Απρίλιο – στο καπάκι έκανε σχέση με το νυν σύντροφο της – μόλις πληροφορήθηκε τα νέα της εγκυμοσύνης, ανέβασε στο snapchat του το δημοσίευμα, γράφοντας ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του!!! Λίγο μετά κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση, αλλά ήταν αρκετή για να «ανάψει» και άλλες φωτιές. Και να προσθέσει στο κάδρο, ακόμη ένα σενάριο, γύρω από την εγκυμοσύνη, που με το «καλημέρα» συζητιέται όσο καμία.

Kris Jenner Kylie Jenner

Και όπως υποστηρίζουν πολλοί, η οικογένεια Kardashian πέτυχε, αυτό που ήθελε. Να ξεκινήσει η νέα δεκαετία του reality show της, με τον πιο ιδανικό τρόπο – με δύο εγκυμοσύνες – σε μία περίοδο, που είχε προβλήματα τηλεθέασης και έψαχναν τρόπους να ανακάμψουν. Μάλιστα, εμπλέκουν και τη δαιμόνια μαμά, Kris Jenner, υποστηρίζοντας ότι εκείνη έδωσε την είδηση της εγκυμοσύνης στο TMZ. Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, η Kris όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το μωρό που περιμένει το στερνοπούλι της, δε θέλησε να επιβεβαιώσει την είδηση, ενώ αρκέστηκε να σχολιάσει ότι κάθε μέρα όλο και κάτι καινούργιο συμβαίνει. Και όπως αποκαλύπτει πηγή στο περιοδικό People, η οικογένεια της Kylie ναι μεν χαίρεται για εκείνη, όμως, είναι προβληματισμένη, αφού είναι πολύ μικρή για να γίνει μαμά. Επίσης, με τον ράπερ είναι μόλις 5 μήνες μαζί, θεωρώντας ότι επίσης είναι πολύ νωρίς για να γίνουν γονείς. Όπως και να έχει το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτα τους.

kylie jenner travis scott
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved