«Μανούλα αυτό θα σε κρατήσει ασφαλή!», το δώρο της North στην Kim Kardashian

Η Kim Kardashian, έπεσε θύμα ληστείας στο τελευταίο ταξίδι στη Γαλλία, καθώς διαρρήκτες της έκλεψαν τα κοσμήματά της.

«Μανούλα αυτό θα σε κρατήσει ασφαλή!», το δώρο της North στην Kim Kardashian

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Allure, μια συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στο τεύχος Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια είχε ένα άσχημο προαίσθημα για αυτό το ταξίδι, πιστεύοντας μάλιστα ότι θα πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Μάλιστα είχε δει και κάποιον θεραπευτή πριν ταξιδέψει και η κόρη της προσπάθησε να διώξει μακριά τους φόβους αυτούς με ένα δώρο.

«Μου έδωσε ένα μικρό πλαστικό κουτί θησαυρού και έβαλε μέσα, τα δικά της ψεύτικα πλαστικά κοσμήματα, λέγοντάς μου, "Μανούλα μου, αυτό θα σε κρατήσει ασφαλή όταν θα πας στο Παρίσι"», είπε η 36χρονη τηλεπερσόνα.

kim kardashian 4

Η Kim είπε ότι ποτέ δε θα ξεχάσει αυτή την κίνηση της μικρής τετράχρονης κόρης της. «Το να έχει κάτι τόσο πραγματικά τρυφερό, είναι ό,τι πιο σημαντικό από όλα τα κοσμήματα του κόσμου!». Έκτοτε η πρωταγωνίστρια του Keeping Up With The Kardashians, αποκάλυψε ότι αυτό το μικρό κουτί θησαυρού το έχει πάντα και παντού μαζί της.

kim kardashian 3

Μεταξύ άλλων όμως, ανέφερε πως το ταξίδι στο Παρίσι την έκανε να μην εξαρτάται από τα υλικά αγαθά.

kim kardashian 2

«Δεν κάνουμε δώρα!» είπε εξηγώντας μάλιστα ότι υπάρχουν όρια σε ό,τι αγοράζει στη North και τον Saint. «Συνεχώς συζητάμε με τον Kanye, να μην αγοράζουμε δηλαδή τόσα πολλά πράγματα και να προσπαθούμε να κρατάμε τα παιδιά προσγειωμένα όσο το δυνατόν περισσότερο! Δεν μου αρέσουν τα δώρα πια. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Περάσαμε δύο μέρες στη Santa Barbara και κοιμηθήκαμε, την ημέρα που είχαμε την επέτειό μας. Αυτό κάναμε!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved