Ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, φωτογραφίζεται και δείχνει το σώμα της

Ευτυχισμένη όσο δεν πάει!

Ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, φωτογραφίζεται και δείχνει το σώμα της

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα μήνα μετά τη γέννηση της κορούλας της, φωτογραφία της μικρής αλλά και το πώς είναι το κορμί της μετά τη γέννα.

«Σήμερα κλείνω 4 εβδομάδες από τη μέρα που η ομορφότερη ευλογία ήρθε στη ζωή μου», έγραψε η 31 έτους σταρ κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε, «Έμαθα τόσα πολλά μέσα σε αυτές τις 4 εβδομάδες. Πρώτα από όλα, πόσο υπέροχα είναι τα εσώρουχα του νοσοκομείου...Επίσης ποτέ δεν γνώριζα τον ανυπόφορο πόνο που θα είχα ΜΕΤΑ τον τοκετό. Πάντα φοβόμουν για εκείνη την ημέρα, πιθανότατα να μην το είχα παραδεχτεί ποτέ, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα συνειδητοποιούσα πόσο επώδυνη είναι διαδικασία επούλωσης για όλες τις άλλες εβδομάδες. Να ουρείς με ράμματα, να προσπαθείς να ενεργηθείς, να θηλάζεις, ακόμη και το να καθίσεις. Άουτς. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τη διαδικασία επούλωσης μετά από καισαρική τομή. Το να αποκτάς ένα μωρό, είναι πραγματικά μια μεγάλη αλλαγή. Ξέρεις ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για όλα αυτά!».



Εκτός όμως από όλα όσα έμαθε και ένιωσε η Jamie Otis μετά την απόκτηση της κόρης της, ανακάλυψε και το πόση αγάπη έκρυβε μέσα της. «Το ωραιότερο πράγμα που έμαθα μέσα σε αυτές τις 4 εβδομάδες, είναι η αγάπη που έχω μέσα μου, όχι μόνο για τη μικρή μου κόρη αλλά και για τον μπαμπά της. Ποτέ δεν ήξερα ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ. Και Θεέ μου, είναι υπέροχο!».



Μπορεί η ίδια όπως γράφει στο τέλος της λεζάντας που συνοδεύει τις φωτογραφίες της να σχολιάζει ότι δεν επέστρεψε ακόμη στα παλιά της κιλά, αλλά δεν την νοιάζει καθόλου. «Απλά έχω αφοσιωθεί στο να είμαι όσο μπορώ υγιής καθώς θηλάζω!».

Η Jamie Otis είναι παντρεμένη με τον Doug Hehner και η Henley Grace Hehner είναι το πρώτο τους παιδί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved