Κάνει γυμναστική σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συμβουλεύει τις εγκύους (pics)

Τι και αν είναι έγκυος. Γυμνάζεται και δημοσιεύει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, συμβουλεύοντας μάλιστα και τις άλλες μέλλουσες μαμάδες να κάνουν το ίδιο.

Κάνει γυμναστική σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συμβουλεύει τις εγκύους (pics)

Η γνωστή ηθοποιός, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στα Instagram Stories μια σειρά από φωτογραφίες και Boomerang στιγμιότυπα από την παραμονή της στο γυμναστήριο και το πρόγραμμα ασκήσεων που ακολούθησε.

Αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο από όλα δεν είναι μόνο η φόρμα της αλλά και η υγεία της και η υγεία του μωρού που περιμένει. Η 36χρονη περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της Cash Warren. Μαζί έχουν ακόμη δύο κόρες. Τη Haven Garner, 6 ετών και τη Honor Marie, 9 ετών.

«Έχοντας στη μέση μου το μόνιτορ που ελέγχει την καρδιά... Είναι σημαντικό για τις έγκυες να ελέγχουν τους καρδιακούς παλμούς ενώ γυμνάζονται!», σχολίασε σε ένα από τα stories που δημοσίευσε στα social media, που δείχνει γυμνή την κοιλίτσα της.

jessica alba egkuos 1
jessica alba egkuos 2
jessica alba egkuos 4
jessica alba egkuos 5

Η Jessica Alba έκανε βάρη και κοιλιακούς, μεταξύ άλλων ασκήσεων. Η ηθοποιός αν και γυμνάζεται αρκετά παραδέχτηκε ότι αυτό που παίζει σημαντικότερο ρόλο αυτή την περίοδο είναι το τι τρώει και όχι το πόσο γυμνάζεται.

jessica alba egkuos 3

«Με τη γυμναστική, απλά τονώνω τον οργανισμό μου περισσότερο και σίγουρα νιώθω πιο δυνατή, αλλά η διατροφή μου είναι περισσότερο σημαντική», είχε πει σε συνέντευξή της. «Δεν τρώω γλουτένη, τηγανητά και προπαρασκευασμένα φαγητά. Προτιμώ να ακολουθώ ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που είναι χαμηλή σε περιεκτικότητα ζάχαρης και υψηλή σε πρωτεΐνες και λαχανικά!».

jessica alba egkuos 6
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved