Μετά από 8 χρόνια γάμου και ένα παιδί παίρνουν διαζύγιο!

Στις αρχές του χρόνου γιόρταζαν την 8η επέτειό τους και τώρα η είδηση του χωρισμού τους, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz.

Μετά από 8 χρόνια γάμου και ένα παιδί παίρνουν διαζύγιο!

«Με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Να δώσουμε στην οικογένειά μας την καλύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί, θέλαμε να διατηρήσουμε αυτό το θέμα ιδιωτικό πριν το μοιραστούμε με το κοινό μας. Είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι και θα υποστηρίζει ο ένας τον άλλο και την οικογένειά μας!», έγραψε η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το γνωστό ζευγάρι.

fergie

Μετά από 8 χρόνια γάμου, η Fergie και ο Josh Duhamel, τραβάνε χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους έχουν έναν τετράχρονο γιο, τον Axl και όπως έχουν πει αρκετές φορές και οι δύο είναι ό,τι καλύτερο έχουν στη ζωή τους.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνω τον περισσότερο χρόνο», είπε ο Duhamel σε συνέντευξή του στην Ellen DeGeneres, όταν ρωτήθηκε για το τι κάνει ως μπαμπάς. «H Fergie σίγουρα, ασχολείται περισσότερο απ' ό,τι εγώ και είναι περισσότερο υπομονετική!».



Αν και το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί δημόσια το τελευταίο διάστημα, έδειχναν ευτυχισμένοι. Τουλάχιστον, αυτό φαινόταν μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευε ο καθένας ξεχωριστά στα social media.







© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved