Κέρδισε τη νέα σειρά πρωινού kMix που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σου!

Λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς μας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε, για να ανταποκριθούμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Κέρδισε τη νέα σειρά πρωινού kMix που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα σου!

. Για τον λόγο αυτό και εσύ, όπως κάθε μανούλα, φροντίζεις τα μικρά σου να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός τους πριν ξεκινήσουν τη μέρα. Για να σε βοηθήσουμε στην προετοιμασία του, σου χαρίζουμε το πιο χρήσιμο δώρο!

Εύκολα, γρήγορα και σε λίγα λεπτά με τη νέα σειρά πρωινού kMix θα ετοιμάζεις το πιο υγιεινό και πλούσιο πρωινό για τα αγγελούδια σου. Ο χρηστικός βραστήρας ZJX650RD kMix Kenwood, η ανθεκτική φρυγανιέρα TCX751 kMix με τον μοντέρνο σχεδιασμό και καφετιέρα φίλτρου COX750RD kMix Kenwood είναι οι στυλάτες κόκκινες συσκευές με μεταλλικές λεπτομέρειες που κάνουν την προετοιμασία γευστικών γευμάτων και ροφημάτων «παιχνιδάκι». Τώρα μπορείς να τα διεκδικήσεις, απλώς συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από τις 12 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου!

Δοκίμασε την τύχη σου και κάνε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη με τη μοναδική σειρά πρωινού kMix με ανανεωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό!

Ζέστανε κρουασάν ή bagels στην ειδική μεταλλική σχάρα της φρυγανιέρας TCX751 kMix, που διαθέτει ειδική λειτουργία για ψήσιμο bagels, για απλό ζέσταμα του ψωμιού ακόμα και δυνατότητα να ελέγξεις το ψήσιμο χωρίς να σταματήσει η λειτουργία της συσκευής! Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και τις δυνατότητες που σου προσφέρει μπορείς να βρεις εδώ!

Παράλληλα, με τον μεταλλικό κόκκινο βραστήρα ZJX650RD kMix Kenwood που έχει χωρητικότητα ενός λίτρου, μπορείς να ετοιμάζεις τα πιο ωραία ροφήματα για τα παιδάκια σου. Επειδή όμως και σε σένα που προσπαθείς να τους φροντίζεις όλους καθημερινά αξίζει το καλύτερο, ετοίμασε μία απολαυστική κούπα καφέ με την πολυτελή καφετιέρα φίλτρου COX750RD kMix Kenwood! Μπορεί να φτιάξει έως έξι κουπές καφέ, ενώ διαθέτει γυάλινη κανάτα, πλάκα για διατήρηση θερμοκρασίας και δυνατότητα επιλογής της έντασης του καφέ για να το προσαρμόσεις στις δικές σου προτιμήσεις.

Βάλε φαντασία και δημιούργησε ένα πλούσιο γεύμα για να ξεκινήσει όμορφα και αισιόδοξα η μέρα για όλη την οικογένεια!

Μάθε περισσότερα για τη νέα σειρά πρωινού Kenwood εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved