Back… pack to school: Η Huawei γιορτάζει την επιστροφή στα θρανία με POLO backpacks!

Back… pack to school: Η Huawei γιορτάζει την επιστροφή στα θρανία με POLO backpacks!

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την έναρξη του σχολικού έτους και η Huawei το γιορτάζει δεόντως με μία σούπερ προσφορά: με την αγορά ενός εκ των Huawei P10 lite, Huawei P9 lite 2017 και Nova Smart, οι καταναλωτές παίρνουν αυτόματα δώρο ένα αυθεντικό backpack της POLO!

Το Huawei P10 lite συνδυάζει τις κορυφαίες επιδόσεις με το απαράμιλλο στυλ, καθώς κάτω από το καμπυλωτό γυαλί διπλής όψης και το μεταλλικό του πλαίσιο, κρύβεται ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής. Οι δύο κάμερες του, στα 12 & 8 Megapixels, θα σας επιτρέψουν να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες και selfies.

Το Huawei P9 lite 2017 είναι μια συσκευή με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB RAM, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων νέας γενιάς και τεχνολογία Super Wide Sound 2.0, είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

To Huawei Nova Smart, τέλος, προσφέρει μια premium εμπειρία χρήσης χάρη στο μεταλλικό του σώμα, την επιφάνεια αμμοβολής και το καμπυλωτό 2.5D γυαλί. Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του, του χαρίζει μία ημέρα αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση, ενώ με την κάμερα των 13 Megapixels, θα απαθανατίσετε τις σημαντικότερες στιγμές σας με πάσα λεπτομέρεια.

Για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά και να κάνετε δική σας μια εκπληκτική τσάντα πλάτης της POLO, του brand που έχει συνοδέψει γενιές και γενιές στα μαθητικά τους χρόνια, σε απίθανα χρώματα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Huawei και να επιλέξετε τη συσκευή που σας ταιριάζει. Η προσφορά ολοκληρώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό μη χάνετε καιρό.

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας! Δηλώστε συμμετοχή και πού ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει το Huawei P10 lite και μία τσάντα πλάτης POLO! Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο για να αρχίσει η σχολική χρονιά;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved