Οι πέντε λόγοι που η Kate Middleton ντύνει τα παιδιά της με απλά ρούχα

Κάθε εμφάνιση του πρίγκιπα William, της Kate Middleton και των παιδιών τους, γίνεται πρωτοσέλιδο στα μέσα ενημέρωσης, βρετανικά και μη.

 

Οι πέντε λόγοι που η Kate Middleton ντύνει τα παιδιά της με απλά ρούχα

Ακριβώς επειδή τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται από τα γεννοφάσκια τους στη δημοσιότητα, η Kate Middleton, προσπαθεί να έχουν τα παιδιά της, ο μικρός George και η αδελφή του Charlotte, μια όσον το δυνατόν παιδική φυσιολογική ζωή. Έχει επιλέξει να μην προκαλούν με το ντύσιμό τους, καθώς γνωρίζει ότι κάθε τους εμφάνιση περνά από ...ακτινογραφία και οι πωλήσεις των ρούχων της εκάστοτε εταιρείας εκτινάσσονται στα ύψη.

GEO

Το Μarie Claire εξηγεί σε ένα κατατοπιστικό βίντεο, τους πέντε λόγους που η δούκισσα του Cambridge, έχει επιλέξει να ντύνει τα παιδιά της με απλά ρούχα τα οποία φοράνε πάνω από μια φορά.

o KATE MIDDLETON ROYAL TOUR 900

1. Δεν θέλει να δημιουργεί φρενίτιδα αγορών γύρω από τους σχεδιαστές και τις μάρκες που φορούν τα παιδιά της αφού τα ρούχα των παιδιών της ξεπουλάνε σε χρόνο ρεκόρ! Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως ντύνει τα παιδιά με οικονομικές μάρκες και όχι επώνυμων σχεδιαστών.

2. Θέλει να δείξει στον κόσμο ότι οι γαλαζοαίματοι δεν διαφέρουν από τους άλλους ανθρώπους. Ότι φορούν τα ίδια ρούχα όπως όλοι εμείς και πάνω από μία φορά.

Kate Middleton r

3. Δεν θέλει να είναι συνεχώς στραμμένη η προσοχή των μέσων ενημέρωσης στα παιδιά της και ειδικά για το πώς ντύνονται ή ποιας εταιρείας είναι.

4. Όπως οι περισσότερες μητέρες, επιθυμεί τα παιδιά της να έχουν μια φυσιολογική ζωή και να μην εξελιχθούν σε fashion icons. Για το λόγο αυτό πολλές φορές επιλέγει παραδοσιακά παιδικά ρούχα και για τα δυο της παιδιά.

5. Θέλει τα παιδιά της να έχουν μια σύνδεση με το οικογενειακό τους παρελθόν μέσα από τα ρούχα τους και όχι μόνο από τα προνόμια. Μάλιστα, συχνά ντύνει τον πρίγκιπα George με ρούχα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο William στην ηλικία του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved