Blue Ivy: Η κόρη της Beyonce ντύθηκε... Beyonce κι «έριξε» το διαδίκτυο (pics)

Τα γενέθλια της είχε τη Δευτέρα (4/9) η Beyonce και φίλοι και στενοί συγγενείς της τής ευχήθηκαν με έναν μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο.

Blue Ivy: Η κόρη της Beyonce ντύθηκε... Beyonce κι «έριξε» το διαδίκτυο (pics)

Όλοι τους στάθηκαν μπροστά από το φακό και ευχήθηκαν στη διάσημη τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 36 της χρόνια, για τα γενέθλια της. Και ήταν για την Beyonce, η οποία το καλοκαίρι έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, το καλύτερο δώρο.

Ανήμερα των γενεθλίων, η επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας πλημμύρησε από ευχές και φωτογραφίες των καλών της φίλων και συγγενών, οι οποίοι μεταμφιέστηκαν σε... Beyonce! Μάλιστα, η μεταμφίεση τους ήταν εμπνευσμένη από εκείνη στο βίντεο κλιπ της, Formation.

michelle obama

Διάσημες κυρίες, όπως η Michelle Obama η Halle Berry και η Serena Williams ευχήθηκαν στην καλή τους φίλη, φορώντας μαύρο καπέλο, μαύρες κοτσίδες, μαύρο τοπ που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και το διάσημο κολιέ του κλιπ. Και ήταν όλες τους υπέροχες.

Ωστόσο, η εμφάνιση που ξεχώρισε ήταν χωρίς αμφιβολία, εκείνη της Blue Ivy. Η πρωτότοκη κόρη της τραγουδίστριας πήρε μέρος και μάλιστα μεταμφιέστηκε σε μαμά της! Και είναι τόσο αξιολάτρευτη η μεταμφίεση της, που «έριξε» το Διαδίκτυο

ivyblue
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved