Angelina Jolie: «Δεν μου αρέσει που είμαι μόνη!»

Η ζωή μετά τον χωρισμό δεν είναι εύκολη, ακόμη και για τους διάσημους και τους πλούσιους.

Angelina Jolie: «Δεν μου αρέσει που είμαι μόνη!»

Ρωτήστε και την Angelina Jolie. Η 42χρονη ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά τον ξαφνικό χωρισμό από τον Brad Pitt και παραδέχεται ότι «το παλεύει».

«Πέρασα δύσκολα. Δεν μου αρέσει που είμαι μόνη. Δεν ήταν κάτι που ήθελα», δήλωσε η Jolie στη Sunday Telegraph σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου. «Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε όλο αυτό. Είναι απλά δύσκολο!».

Και ενώ μπορεί να δείχνει καλά στις δημόσιες εμφανίσεις της, η σκηνοθέτις της ταινίας First They Killed My Father, εξήγησε ότι δεν αισθάνεται πάντα έτσι μέσα της. «Μερικές φορές ίσως φαίνεται ότι τα έχω βγάλει πέρα, αλλά πραγματικά, προσπαθώ μόνο να περάσω τις μέρες μου. Συναισθηματικά, ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος και είχα μερικά άλλα θέματα υγείας. Η υγεία μου είναι κάτι που πρέπει συνεχώς να παρακολουθώ!».

jolie pitt

Η Jolie κατέθεσε διαζύγιο από τον 53χρονο Pitt το Σεπτέμβριο μετά από υποτιθέμενο περιστατικό που αφορούσε το γιο τους Maddox , 16 ετών, σε ιδιωτικό αεροπλάνο. Περίπου έξι μήνες αργότερα και αφού οι ισχυρισμοί περί κακοποίησης «έπεσαν στο κενό» οι δυο τους επικεντρώθηκαν στο πώς θα μπορέσουν να συνεργαστούν καλύτερα για τα παιδιά τους. Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι επίσης γονείς του Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 11, και των διδύμων Vivienne και Knox, 9 ετών.

jolie paidia

Η ηθοποιός, η οποία είχε προληπτική διπλή μαστεκτομή το 2013 μετά από θετική δοκιμή για το γονίδιο BRCA1, ανέφερε επίσης στην Telegraph ότι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά θέματα υγείας. (Αποκάλυψε στο περιοδικό Vanity Fair τον Ιούλιο ότι αντιμετώπιζε υπέρταση και είχε διαγνωστεί με την παράλυση του Bell).

«Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν έχω καρκίνο και ότι αν ποτέ τον αποκτήσω, θα καθυστερήσει για μερικά χρόνια», δήλωσε η Jolie. «Η ανταλλαγή για αυτή τη γαλήνη του μυαλού μου είναι αρκετά καλή. Αισθάνομαι μερικές φορές ότι το σώμα μου έχει χτυπηθεί, αλλά προσπαθώ να γελάσω όσο το δυνατόν περισσότερο!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved