Βίκυ Καγιά, Νάντια Μπουλέ και Μαρία Ηλιάκη έκαναν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους (pics)

Και τους πάει, πολύ. Με μία εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή τους, αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι η Βικυ Καγιά, η Νάντια Μπουλέ και η Μαρία Ηλιάκη.

Βίκυ Καγιά, Νάντια Μπουλέ και Μαρία Ηλιάκη έκαναν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους (pics)

Οι τρεις κυρίες της showbiz «υπέκυψαν» στη νέα τάση κι έκοψαν τα μαλλιά τους καρέ. Μάλιστα, η αλλαγή είναι εντυπωσιακή κυρίως για τις Καγιά και Μπουλέ.
Το πρώην μοντέλο, που διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, προχώρησε στην... extreme, σε σχέση με το πώς την είχαμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλαγή στην εμφάνισή της. Και είπε αντίο στη μακριά της κόμη, για χάρη ενός κοντού καρέ.

vicky kagia


Μάλιστα, η Καγιά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με το νέο της λουκ, κι έχουμε να πούμε, ότι εντυπωσιαστήκαμε.

Το ίδιο νιώσαμε και με την αλλαγή στην εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ. Η ηθοποιός πριν λίγες μέρες προχώρησε σε μία απίστευτη αλλαγή, υιοθετώντας και αυτή το κοντό καρέ, ενώ άνοιξε και άλλο το χρώμα των μαλλιών της. Και η Μπουλέ ανέβασε φωτογραφία στο Instagram και οι followers της εντυπωσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

nadia boule

Τέλος, στη γοητεία του καρέ υπέκυψε και η Μαρία Ηλιάκη, για την οποία βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, αφού στο παρελθόν και πάλι είχε κόψει κοντά τα μαλλιά της. Και όπως και τότε, έτσι και τώρα, έχουμε να πούμε ότι της πάει πολύ.

maria iliaki

Κοντό καρέ, λοιπόν, για φέτος τον χειμώνα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved