Πρίγκιπας William: Η συγκινητική υπόσχεση στη μητέρα του έναν χρόνο πριν το θάνατο της

Είκοσι χρόνια συμπληρώθηκαν την Πέμπτη (31/8) από το θάνατο της Πριγκίπισσας Diana, στο τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Πρίγκιπας William: Η συγκινητική υπόσχεση στη μητέρα του έναν χρόνο πριν το θάνατο της

Και όλο αυτό το διάστημα, πριν την επέτειο θανάτου της, το φως της δημοσιότητας είδαν γνωστές στο ευρύ κοινό πληροφορίες για εκείνη, αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής της. Μία άγνωστη ιστορία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι η υπόσχεση που φέρεται να έδωσε στην Diana ο γιος της, Πρίγκιπας William.


Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα, ο πρωτότοκος γιος της, όταν βγήκε το διαζύγιο της με τον Πρίγκιπα Charles κι έχασε το στέμμα της Πριγκίπισσας, της έδωσε μία υπόσχεση... Όταν γίνει εκείνος βασιλιάς της Μ. Βρετανίας, θα της επιστρέψει τον τίτλο και το στέμμα! Η Lady D, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, συγκινήθηκε με την υπόσχεση του 14χρονου τότε γιου της.

william harry mnimosino

Παρόλο, που όπως η ίδια είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, ο τίτλος και δη, εκείνος της Βασίλισσας, δεν ήταν κάτι που επιθυμούσε στη ζωή της, η εξέλιξη αυτή την είχε πληγώσει.


Ωστόσο, και αυτό είναι το ακόμη πιο συγκινητικό της ιστορίας, την υπόσχεση ο Πρίγκιπας William (και ο οποίος είναι πιο κοντά από ποτέ να γίνει ο επόμενος Βασιλιάς στη χώρα του) την έδωσε, ακριβώς έναν χρόνο πριν σκοτωθεί η μητέρα του, στο σκοτεινό εκείνο τούνελ του Παρισίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved