Amal Clooney: Η αυστηρή και ιδιαίτερη δίαιτα που ακολουθεί, μετά τη γέννηση των διδύμων

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη γέννηση των διδύμων του George Clooney και της συζύγου του, Amal. Και η 39χρονη δικηγόρος, σε πρόσφατη έξοδο τους, εντυπωσίασε με την αδυνατισμένη σιλουέτα της, που λες πως δε γέννησε ποτέ.

Amal Clooney: Η αυστηρή και ιδιαίτερη δίαιτα που ακολουθεί, μετά τη γέννηση των διδύμων

Όχι, πως είχε πάρει πολλά κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της Amal, η ίδια μετά τη γέννηση των παιδιών της, ακολουθεί μία αυστηρή και ιδιαίτερη δίαιτα, που δεν είναι για τον καθένα, που στηρίζεται αποκλειστικά στο ψάρι!

amal george clooney

«Τρώει ψάρι δύο φορές τη μέρα» αποκαλύπτει η πηγή στο περιοδικό Heat. Και προσθέτει ότι η λίστα περιλαμβάνει κυρίως, ξιφία, σολομό και σκουμπρί. «Για πρωινό τρώει σούπα με φύκια και καμιά φορά βραστό αυγό. Το μεσημεριανό και το βραδινό της είναι ψάρια με ρεβίθια, συνοδεία χούμους με κρακεράκι ολικής αλέσεως» συμπληρώνει η ίδια – πάντα – πηγή.

Την ιδιαίτερη αυτή διατροφή, η σύζυγός και μητέρα των παιδιών του Clooney τη συνδυάζει με μπόλικη γυμναστική. Κάθε μέρα περπατάει για μία ώρα περίπου, ενώ εναλλακτικά μέρα παρά μέρα κάνει από 20 λεπτά άρση βαρών και 30 λεπτά pilates.

Προσπαθούμε να φανταστούμε το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε, αν είχε πραγματικά πρόβλημα με τα κιλά της!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved