Όλα όσα μάθαμε για το πανάκριβο σχολείο, που θα φοιτήσει ο Πρίγκιπας George

Σε λίγες μέρες από τώρα, ο Πρίγκιπας George ξεκινάει το σχολείο και οι γονείς του, Πρίγκιπας William και Πριγκίπισσα Kate Middleton, έχουν εδώ και πολλούς μήνες, βρει το ιδιωτικό σχολείο, όπου θα φοιτήσει ο γιος τους.

Όλα όσα μάθαμε για το πανάκριβο σχολείο, που θα φοιτήσει ο Πρίγκιπας George

Πρόκειται για το διάσημο – για την αυστηρότητα του και χλιδή – Thomas’s Battersea, που βρίσκεται στο Δυτικό Λονδίνο και για το λόγο αυτό, σύσσωμη η οικογένεια θα μετακομίσει.

Βλέπεις, σύμφωνα τον οδηγό των Καλών ιδιωτικών Σχολείων στη Μ. Βρετανία, το εν λόγω εκπαιδευτήριο είναι ψηλότερα στη λίστα και το προτιμούν ισχυρές και οικονομικά επιφανείς οικογένειες, καθώς γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία σίγουρη επιλογή για τα παιδιά τους. Και μπορεί motto του σχολείου να είναι: «Δεν κάνουμε κολλητές φιλίες, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να πληγωθούμε από μία φιλική σχέση», αυτό δε λειτουργεί αποτρεπτικά για τους γονείς. Ούτε καν για το πριγκιπικό ζεύγος της Μ. Βρετανίας. Το Thomas’s Battersea έχει πολλά να προσφέρει στους μαθητές, που το κάνουν ασυναγώνιστο.
Ας δούμε, λοιπόν, όσες πληροφορίες διαβάσαμε για το νέο σχολείο του μικρού George.

Το προτιμούν κοσμοπολίτες γονείς

Αν και περιγράφεται ως ένα μεγάλο και ελαφρώς χαοτικό σχολείο, το προτιμούν σαφώς οικονομικά ισχυροί γονείς, κοσμοπολίτες, που θέλουν για τα παιδιά τους την καλύτερη εκπαίδευση. Πληρώνουν για να αποκτήσουν τα παιδιά τους υψηλού επιπέδου γνώσεις, και σε πολύ μεγάλο βαθμό, παίρνουν αυτό που θέλουν!

Είναι αρκετά ακριβό

Και μιας και είπαμε ότι πληρώνουν οι γονείς, είναι γεγονός ότι βάζουν το χέρι τους αρκετά βαθιά στην τσέπη τους. Τα δίδακτρα ξεκινούν από 17, 604 βρετανικές λίρες τον χρόνο και φτάνουν μέχρι τις 19,884 βρετανικές λίρες, πάντα.

william kate paidia

Είναι σχετικά μεγάλο σχολείο

Ο Πρίγκιπας George θα είναι ένας από τους 560 μαθητές του σχολείου, ηλικίας από 4 έως 13 χρόνων. Η κάθε τάξη έχει περίπου 20 μαθητές.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων

Ο πρίγκιπας George και οι συμμαθητές του, από την πρώτη κιόλας μέρα, θα μυηθούν σε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, που μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει μουσική, θέατρο, Τέχνες, μπαλέτο, χορό, Γαλλικά και πολλά άλλα.

Σερβίρουν ολόφρεσκα μαγειρεμένα φαγητά

Εννοείται, ότι στους μαθητές σερβίρονται ολόφρεσκα μαγειρεμένα φαγητά. Βιολογικά λαχανικά, φρέσκο κρέας, ειδική διατροφή από αγνά υλικά, όλα ελεγμένα από ειδικούς. Όσο για το σνακ τους, θα είναι σταφίδες και άλλες ωφέλιμες τροφές.

Απαράβατοι κανόνες

Ωστόσο, αυτό που κάνει το Thomas’s Battersea να ξεχωρίζει από άλλα ιδιωτικά σχολεία, είναι οι βασικοί κανόνες που το διέπουν. Κύριο μέλημά τους είναι να μάθουν στα παιδιά, τρόπους συμπεριφοράς, όπως η ευγένεια, ενώ τα αποθαρρύνουν να κάνουν κολλητούς φίλους, για να μην πληγωθούν συναισθηματικά!!!


Πηγή: redonline

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved