Dakota Johnson: Η στενή σχέση με τις δύο μικρότερες αδελφές της από τους γάμους των γονιών της

Η Dakota Johnson είναι καρπός του έρωτα της Melanie Griffith με τον Don Johnson. Η νεαρή και τάχιστα ανερχόμενη ηθοποιός, έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γονείς της, αλλά και στα παιδιά που απέκτησαν από τους επόμενους γάμους της.

Dakota Johnson: Η στενή σχέση με τις δύο μικρότερες αδελφές της από τους γάμους των γονιών της

Η Dakota μετά το διαζύγιο των γονιών της, μεγάλωσε με τη μαμά της και αργότερα και με τον Antonio Banderas, καθώς υπήρξε ο επόμενος σύζυγος της Griffith. Και όταν ήρθε στον κόσμο, η μικρότερη αδελφή της, Stella είχαν άριστες σχέσεις. Ωστόσο, εξίσου άριστες και πολύ στενές είναι οι σχέσεις της Dakota και με την άλλη ετεροθαλή αδελφή της, την 17χρονη Grace, κόρη του Don Johnson από τον επόμενο του, επίσης, γάμο.

dakotajohnsonmeadelfestis

Τα τρία κορίτσια απολαμβάνουν να κάνουν παρέα και με κάθε ευκαιρία βρίσκονται όλες μαζί. Ωστόσο, οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, καθώς οι μικρότερες αδελφές της Dakota δεν έχουν αδυναμία στα φώτα της δημοσιότητας και τους προβολείς. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα.

Μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν πριν λίγους μήνες, στην Ιταλία σε fashion show του Οίκου Gucci, όπου οι τρεις τους βρέθηκαν εκεί για λίγες μέρες. Και όσοι τις είδαν από κοντά είχαν να σχολιάσουν πόσο δεμένες είναι μεταξύ τους, παρόλο που η Stella με την Grace δεν έχουν συγγενική σχέση. Έχουν, όμως, τη μεγάλη αδελφή τους, που θα είναι για εκείνες ο συνδετικός τους κρίκος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved