Κάνοντας photoshop σε φωτογραφίες μωρών: Νέο trend στο Instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι γονείς έχουν προειδοποιηθεί για τους κινδύνους του διαδικτύου.

Κάνοντας photoshop σε φωτογραφίες μωρών: Νέο trend στο Instagram

Αυτή τη φορά, ο κίνδυνος έρχεται μέσα από το Instagram, όπου άγνωστοι κλέβουν τις φωτογραφίες κάποιων άλλων που έχουν παιδιά και κάνουν photoshop στα χαρακτηριστικά τους για να τα «αναδείξουν»!

Τι κάνουν

Όχι μόνο αλλάζουν με photoshop το χρώμα των ματιών των παιδιών, αλλά αλλάζουν και άλλα χαρακτηριστικά τους, προσκαλόντας τους followers τους να ψηφίσουν για το ποια φωτογραφία προτιμούν, την «πριν» ή την «μετά»....

Σύμφωνα με το Buzzfeed, η Caroline, πρόσεξε αρκετές φωτογραφίες της κόρης της να έχουν κλαπεί και να κυκλοφορούν σε διαφορετικούς λογαριασμούς στο Instagram. Αν και η Caroline δεν ανησυχούσε και τόσο, σύντομα έγινε ξεκάθαρο ότι η κλοπή και η αλλαγή της φωτογραφίας ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα.





Γίνεται μόδα

Αυτό φαίνεται να παίρνει μεγάλες διαστάσεις μιας και αρκετοί είναι εκείνοι που κλέβουν φωτογραφίες όμορφων και τέλειων παιδιων, αναδημιουργώντας τις ξανά. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί το κάνουν αυτό, γιατι δηλαδή παίρνουν φωτογραφίες με ξενα παιδιά και τις δημοσιεύουν σαν να είναι δικά τους. Ρίχνοντας μια ματιά στους λογαριασμούς αυτούς κανείς, μπορεί να παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλές εικόνες που είναι κλεμμένες.





Πώς ξεκίνησε όλο αυτό

Οι φωτογραφίες παιδιών στο Instagram, δυστυχώς δεν είναι κάτι καινούριο. Κάθε διάσημο μωρό έχει εκατοντάδες λογαριασμούς στο διαδίκτυο, όπου οι χρήστες αυτών των πλαστών λογαριασμών ισχυρίζονται ότι είναι δικά τους. Η Luna Legend, τα παιδιά της Kim Kardashian, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας George είναι μόνο μερικά από τα μωρά που θα δείτε σε πολλούς λογαριασμούς.





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved