H Celeste Barber ξαναχτυπά! Μανούλες δείτε τα βιντεάκια της, ταυτιστείτε και κλάψτε από τα γέλια

Για ακόμη μία φορά η Celeste Barber, η μαμά που διακωμωδεί τις φωτογραφίες των διάσημων μαμάδων ξαναχτύπησε και αυτή τη φορά όχι με φωτογραφίες αλλά με βίντεο.

H Celeste Barber ξαναχτυπά! Μανούλες δείτε τα βιντεάκια της, ταυτιστείτε και κλάψτε από τα γέλια

Τα είδαμε και κλάψαμε στην κυριολεξία από τα γέλια. Για τη Celeste σας έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν και σας έχουμε δείξει φωτογραφίες της.

Θα τη δείτε να ποζάρει αλά Miranda Kerr, Kim Kardashian, Jlo, Beyonce κ.α. Μπορεί όλες αυτές οι γυναίκες να είναι μαμάδες και να προσπαθούν μέσα από τους λογαριασμούς τους να αποτυπώσουν την απλή καθημερινότητά τους, έχουν όμως και από πίσω τους ένα σωρό στιλίστες και μακιγιέζ που φροντίζουν να βγουν άψογες στο φακό. Τι και αν είναι σπίτι τους; Τι και αν προσπαθούν να δείξουν ότι είναι εξαντλημένες από τις δουλειές τους και τη... μητρότητα.

Αυτό το μύθο, καταρρίπτει η Celeste μέσα από τα βιντεάκια της, που αν μη τι άλλο δείχνουν ακριβώς το πώς είναι να είσαι μαμά και πώς είναι να κάνεις όλα εκείνα που κάνουν οι διάσημες... στον πραγματικό κόσμο χωρίς στυλίστες, μακιγιέζ κλπ.

Αν έχετε αρκετή δόση χιούμορ και 3 λεπτά από τον χρόνο σας, δείτε παρακάτω μερικά από τα βιντεάκια που αναδημιούργησε, πάρτε ένα πακέτο χαρτομάντιλα και κλάψτε από τα γέλια.

Video #1



Video #2



Video #3



Video #4



Video #5



Video #6



Video #7



Video #8



Video #9



Video #10

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved