Ανακοίνωσαν πριν μερικές ώρες το χωρισμό τους: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε!»

Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του χωρισμού τους.

Ανακοίνωσαν πριν μερικές ώρες το χωρισμό τους: «Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε!»

Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε το χωρισμό τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας: «Η Άννα και εγώ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε πάρει διαζύγιο. Προσπαθήσαμε σκληρά για πολύ καιρό και πραγματικά απογοητευτήκαμε. Ο γιος μας, έχει δυο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ και για το δικό του καλό θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική για να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Ακόμη αγαπά ο ένας τον άλλο, πάντα θα θυμόμαστε τις στιγμές που ζήσαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο!».

anna faris

Ο Chris Pratt και η Anna Faris, χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν ένα παιδί μαζί που θα γίνει 5 ετών μέσα στον Αύγουστο.

Ο 38χρονος ηθοποιός γνώρισε τη 40χρονη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Take Me Home Tonight» το 2007 και αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο μετά. Ο γάμος έγινε το καλοκαίρι του 2009.

Οι φήμες ότι υπάρχει ένταση μεταξύ τους υπήρχαν εδώ και ένα χρόνο ενώ ο ηθοποιός πρόσφατα εθεάθη χωρίς τη βέρα στο χέρι του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved