Αυτός είναι ο λόγος που ο Πρίγκιπας William δε φοράει τη βέρα του

Όταν ο πρίγκιπας William έκανε πρόταση γάμου στην Kate Middleton το 2010, όπως όλοι θυμόμαστε, της είχε δώσει το 12 καρατίων - με το μπλε Ceylon ζαφείρι – δαχτυλίδι της μητέρας του, Diana, το οποίο φορούσε καθόλη τη διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα Charles.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πρίγκιπας William δε φοράει τη βέρα του

Και όταν παντρεύτηκαν το 2011, η Kate φόρεσε την υπέρλαμπρη χρυσή βέρα της, που έκτοτε κοσμεί το δεξί χέρι της. Και δεν την αποχωρίζεται.

Δε συμβαίνει, ωστόσο, το ίδιο με τον William, ο οποίος - πέρα από τη μέρα του γάμου - δεν φόρεσε ποτέ τη βέρα στο δεξί! Ο λόγος; Δεν είναι του στυλ του! Όπως το διάβασες. Μάλιστα, πριν γίνει ο γάμος, ο Πρίγκιπας, ξεκαθάρισε στην αγαπημένη του, αλλά και στο Παλάτι, ότι δεν προτίθεται να ακολουθήσει τις παραδόσεις, στο θέμα… βέρα.

«Πρόκειται απλά για μία προσωπική επιλογή του Πρίγκιπα. Δε σημαίνει κάτι, ούτε κρύβεται κάποιο φοβερό παρασκήνιο πίσω από την κίνηση του να μη φοράει τη βέρα του» τονίζει καλά ενημερωμένη πηγή από το Παλάτι. Εξάλλου, - συνεχίζει η πηγή – πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και την απόφαση του τη συζήτησε με την Kate.



Πηγή: popsugar.com


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved