Είναι επίσημο: Διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ παίρνει διαζύγιο

Και οι χωρισμοί στο Χόλιγουντ καλά κρατούν. Ειδικά, τον τελευταίο έναν χρόνο, δε σταματάμε να μετράμε διαζύγια

Είναι επίσημο: Διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ παίρνει διαζύγιο

Περονόσπορος φαίνεται ότι έχει πέσει στη «Μέκκα» του κινηματογράφου. Αν και η είδηση ότι το συγκεκριμένο διάσημο και άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, παίρνει διαζύγιο δεν προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σε διάσταση.

affleck

Ο λόγος για τον Casey Affleck και τη Summer Phoenix, οι οποίοι και επίσημα χωρίζουν, μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε εκείνη. Σύμφωνα με το E! News, η μικρότερη αδελφή του διάσημου και υπέρ-ταλαντούχου ηθοποιού, Joaquin Phoenix, αποφάσισε να βάλει και με τη βούλα τέλος στο γάμο της με τον μικρότερο αδελφό του Benn Affleck, δηλώνοντας στην αίτηση που κατέθεσε… «αγεφύρωτες διαφορές».

Το πρώην ζευγάρι, ζούσε χωριστά από το 2015, τα νέα ότι βρίσκονται σε διάσταση έγιναν γνωστά έναν χρόνο αργότερα και την περασμένη Δευτέρα (31/7) η Phoenix κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου. Από το γάμο τους απέκτησαν δύο γιους, τον 13χρονο Indiana και τον 9χρονο Atticus. Ο 41χρονος Οσκαρικός ηθοποιός και η 38χρονη επίσης ηθοποιός έγιναν ζευγάρι το 1999. Μάλιστα, όταν γνώρισε τον Casey, η Summer ήταν σε άλλη σχέση και ήταν ο αδελφός της ο Joaquin που την ενθάρρυνε να τα «φτιάξει» με το νεαρό Affleck!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved