Summer Sale έως -50% στα γυναικεία ρούχα Regalinas!

Προλάβετε τις πιο τρελές εκπτώσεις στα γυναικεία ρούχα Regalinas και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας στην καρδιά του καλοκαιριού! Φορέματα με sexy details, ζιπ κιλότ με αντιθέσεις, floral σορτς και παντελόνες ριγέ που αποκαλύπτουν το στυλ σας και εκφράζουν την προσωπικότητά σας.

Summer Sale έως -50% στα γυναικεία ρούχα Regalinas!

Επιλέξαμε για εσάς μερικά μοναδικά looks που θα σας κάνουν ανατρεπτικές, αιθέριες και μοναδικές στην street πασαρέλα, ενώ θα αφήσουν το στίγμα τους στα cocktail party!

Ολόσωμη φόρμα για τον γάμο που είστε καλεσμένες
Από: 49,90€, Μόνο: 34,90€

REGALINAS2


Πάντα αναζητάτε κάτι οικονομικό, αέρινο και εκκεντρικό για την περίσταση του γάμου, με προϋπόθεση να μπορείτε να το χαρείτε και σε άλλες εξόδους, χωρίς να φαίνεται ότι πάτε σε δεξίωση. Η ολόσωμη εμπριμέ φόρμα είναι μία από τις προτάσεις Regalinas που δεν θα σας αφήσει δυσαρεστημένες. Επιλέξτε την τώρα που θα μαυρίσετε και συνδυάστε την με τα αγαπημένα σας κοσμήματα και παπούτσια!

Καλοκαίρι χωρίς ριγέ παντελόνα δε γίνεται
Από: 39,90€, Τώρα: 28,90€

REGALINAS3


Navy και chic! Αν διαλέγαμε εποχή για το ριγέ σίγουρα θα ήταν καλοκαίρι. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες με λάστιχο στη μέση και ταιριάζει με κοντά τοπ για girly εμφανίσεις και μπλουζάκια με βολάν που είναι πολύ της μόδας φέτος. Ό,τι πρέπει και για το summer office style.

Midi φόρεμα με το all-time great ασπρόμαυρο
Από: 49,90€, Τώρα: 35,90€

REGALINAS4


Τιράντες, ανοιχτό ντεκολτέ, σούρες, βολανάκια και φόδρα στην φούστα για περισσότερη άνεση. Ένα από τα φορέματα που θέλει τη selfie του και πρόκειται να τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας. Μεταμορφώνεται σε super sexy αν το συνδυάστε το με ένα ζευγάρι strappy πέδιλα.

All day floral σορτς
Από: 29,90€, Τώρα: 22,90€

REGALINAS5


Φορέστε το από το πρωί ως το βράδυ με ριχτές μπλούζες, τοπάκια και απλά φανελάκια. Το floral σχέδιο σας κάνει πολύ καλοκαιρινές και σας ανεβάζει τη διάθεσή.

Καλοκαιρινές εκπτώσεις με ρούχα Regalinas! Καλύτερα δεν γίνεται! Προλάβετε τα αγαπημένας σας items online στο regalinas.gr!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved