Η τρυφερή αγκαλιά της Έλενας Ασημακοπούλου στην κόρη της (pic)

Η αγάπη που έχει για την κόρη της Μαρία Ροζάρια είναι γνωστή.

Η τρυφερή αγκαλιά της Έλενας Ασημακοπούλου στην κόρη της (pic)

Πριν μερικά χρόνια η Έλενα Ασημακοπούλου, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, ότι η κόρη της αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας. Το πρόβλημα υγείας το είχε μάθει μόλις γεννήθηκε η μικρή και πέρασε μια πολύ άσχημη περίοδο, «σχεδόν κατάθλιψη», όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει η ίδια η ηθοποιός.

Όλα αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν και η Έλενα Ασημακοπούλου χαίρεται το παρόν με την 7 ετών κορούλα της, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Πριν μερικές ώρες η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει να αγκαλιάζει τρυφερά τη Μαρία Ροζάρια, σχολιάζοντας: «This smell... #mylove #mylife #mybaby #mydaughter #family #holidays #onlylove».



Πριν μερικές μέρες σε συνέντευξή της στη εφημερίδα Real αποκάλυψε την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της, χαρίζοντας ένα αδερφάκι στην κόρη της. Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, πριν από δύο χρόνια κατέβαλε αρκετές προσπάθειες µε τον σύζυγό της, πρώην διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο, να αποκτήσουν δεύτερο παιδί. Οι προσπάθειες αυτές όμως, δεν ευδοκίμησαν και αυτό επιβάρυνε τη γνωστή ηθοποιό ψυχολογικά.



«Τα τελευταία δύο χρόνια συνέβησαν διάφορα και ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Τώρα, όμως, νιώθω πάλι έτοιμη να μεγαλώσω την οικογένειά µου. Θα ήθελα παρά πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στην κόρη µου! Μου το ζητάει, αλλά το θέλουμε και εμείς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved