Η κόρη της μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα

Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η κόρη της μεγάλωσε πολύ και είναι μια κούκλα

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει το ρόλο της μητρότητας και είναι ενθουσιασμένη που έχει ένα δικό της παιδί.

Αν και η εγκυμοσύνη της φάνηκε «ατελείωτη» μιας και οι τελευταίοι μήνες περνούσαν μαρτυρικά αργά, κατάφερε να γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. «Ένιωθα άβολα... Αισθανόμουν τεράστια και οι τελευταίοι μήνες δεν περνούσαν γρήγορα!», είχε πει σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες.



Η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από τη μικρή της κόρη. Χθες όμως, (30/7) έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της αγκαλιά με τη μικρούλα Julia Mimi Bella, σχολιάζοντας: «Γυναίκες έτοιμες για γεύμα! Καπέλα ✔, τσάντες ✔ Τώρα έτοιμη για να γευματίσω στο ωραιότερο ραντεβού της ζωής μου!».



Η Lacey Chabert όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, αφιερώνει όλο της το χρόνο στην μικρή της κόρη, ενώ δεν διστάζει να ζητήσει τη βοήθεια ξένων, ακόμη και αν ντρέπεται, όπως έκανε για παράδειγμα πριν μερικούς μήνες. Η ίδια εξομολογήθηκε ότι όταν βγήκε για πρώτη φορά από το σπίτι με τη μικρή της κόρη ώστε να επισκεφθεί το γιατρό, προσπάθησε να κατεβάσει από το αυτοκίνητο το καρότσι και να το ανοίξει, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια των περαστικών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved