Διάσημη παρουσιάστρια θα γίνει ανύπαντρη μητέρα και απολαμβάνει τις βουτιές της

Διάσημη παρουσιάστρια μέχρι το τέλος του χρόνου θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Τον καρπό ενός μεγάλου έρωτα, που, όμως, έληξε άδοξα όταν εκείνη διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Διάσημη παρουσιάστρια θα γίνει ανύπαντρη μητέρα και απολαμβάνει τις βουτιές της

Μάλιστα, την απόφαση πήρε η ίδια η παρουσιάστρια, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, αποφασίζοντας να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.

Ο λόγος για την Ferne McCann, διάσημη παρουσιάστρια της αγγλικής τηλεόρασης. Μάλιστα, ο επεισοδιακός της χωρισμός με τον πρώην σύντροφό της, Arthur Collins την περασμένη Άνοιξη, απασχόλησε τα βρετανικά tabloids. Κι αυτό, επειδή η McCann τού έδωσε οριστικά και αμετάκλητα τα παπούτσια στο χέρι, όταν εκείνος ενεπλάκη σε τροχαίο κι εγκατέλειψε το θύμα. Η άνανδρη κίνηση του συντρόφου της, έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια, η οποία δεν του το συγχώρεσε ποτέ.

Επίσης, ήταν κι ένας ισχυρός λόγος να πιστέψει ότι ο άνδρας αυτός δεν είναι κατάλληλος για να μεγαλώσει το παιδί τους. Έτσι, αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη το μωρό της. Αυτό το διάστημα, η McCann βρίσκεται στην Ισπανία, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της. Εκεί τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός, με ένα πορτοκαλί μπικίνι, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις με τη σιλουέτα της, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

presnter1

πηγή - φωτό: The Sun

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved