Η Jessica Biel άβαφη στην πιο… παράξενη φωτογραφία

Η Jessica Biel είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ και χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές, φροντίζει οι εμφανίσεις της να είναι προσεγμένες. 

Η Jessica Biel άβαφη στην πιο… παράξενη φωτογραφία

Εξάλλου, αν κάνεις μία βόλτα στα social media της διάσημης ηθοποιού, των οποίων είναι μεγάλη φαν, θα διαπιστώσεις του λόγου το αληθές. Οι φωτογραφίες της είναι λαμπερές, ακόμη και όταν είναι τραβηγμένες από σκηνές της καθημερινότητας της.

Αλλά η Jessica μάλλον είπε να κάνει την ανατροπή και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο… παράξενη φωτογραφία. Και μπέρδεψε τους followers της, που της ζητούσαν επίμονα να τους λύσει τις απορίες. Γιατί βλέπεις, στην επίμαχη φωτογραφία, η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του Justin Timberlake – να μην ξεχνιόμαστε – ποζάρει σε ένα δωμάτιο, που καταλαβαίνεις εσύ που τη βλέπεις, ότι πρόκειται για το μπάνιο του σπιτιού της. Εξάλλου, η ντουζιέρα πάνω από το κεφάλι της, βγάζει μάτι.

Και πού το κακό, θα αναρωτηθείς; Το κακό, ή μάλλον το περίεργο, είναι πως η Jessica – η οποία ποζάρει άβαφη, πρέπει να τονίσουμε – τρώει. Και το ακόμα πιο περίεργο, είναι τι τρώει. Γιατί, με την πρώτη ματιά, μοιάζει να τρώει κάτι σαν… αράχνες. Που δεν είναι, αλλά μοιάζουν. Και την ίδια άποψη είχαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι, που ρωτούσαν ξανά και ξανά τι είναι αυτό το αηδιαστικό. Αλλά απάντηση δεν πήραν.

Δες, λοιπόν, την επίμαχη φωτογραφία και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

biel
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved