Διαγωνισμός Mothersblog:Κέρδισε μία ολοκληρωμένη σειρά εντομοαπωθητικής προστασίας Sam Loves Betty

Προστάτεψε αποτελεσματικά την οικογένειά σου.

Διαγωνισμός Mothersblog:Κέρδισε μία ολοκληρωμένη σειρά εντομοαπωθητικής προστασίας Sam Loves Betty

Πώς θα φροντίσεις τους αγαπημένους σου με τον καλύτερο τρόπο φέτος το Καλοκαίρι; Επειδή ακόμα και στην πιο ξέγνοιαστη και ανέμελη περίοδο, οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες παραμονεύουν και μας ενοχλούν, ανακαλύψαμε τη νέα σειρά εντομοαπωθητικών με την ιδιαίτερη αισθητική και φιλοσοφία που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να γίνει η καθημερινή μας συνήθεια. Σου κάνουμε δώρο, μοναδικά προϊόντα Sam Loves Betty για να προστατέψεις αποτελεσματικά την οικογένειά σου και να απολαύσετε τις διακοπές σας ανενόχλητοι!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, και ίσως είσαι ανάμεσα στις πέντε τυχερές μανούλες που θα κερδίσουν μία ολοκληρωμένη σειρά εντομοαπωθητικής προστασίας Sam Loves Betty! Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε τη σειρά που περιλαμβάνει τα εξής:

- Ένα εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα με φυτική κιτριοδιόλη (100 ml spray)

- Ένα γαλάκτωμα με φυτικά εκχυλίσματα (25ml)

- Μία συσκευασία σκοροαπωθητικές ταμπλέτες με έλαιο γερανιόλης και φυτική κιτράλη (4 ταμπλέτες)

- Ένα εντομοαπωθητικό κερί με έλαιο γερανιόλης και φυτική κιτράλη (50 ώρες προστασίας, αντιανεμικό φιτίλι, μεταλλική βάση με καπάκι)

- Ένα σετ ηλεκτρικής συσκευής και εντομοαπωθητικό υγρό με έλαιο γερανιόλης και φυτική κιτράλη. (Κεραμικό φιτίλι για σταθερή θερμοκρασία, διάρκεια δράσης έως και 45 νύχτες)

Γνώρισε τα Sam Loves Betty, τα εντομοαπωθητικά όπως θα έπρεπε να είναι! Κέρδισέ τα για να περιποιηθείς με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved