Δέσποινα Καμπούρη: Για μπάνιο στη θάλασσα με τη μικρή Χριστίνα

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές η διευθύντρια του Mothersblog και του Queen κ. Δέσποινα Καμπούρη, δεν χάνει ευκαιρία να απολαύσει τη θάλασσα μαζί με τις κόρες της.

 

Δέσποινα Καμπούρη: Για μπάνιο στη θάλασσα με τη μικρή Χριστίνα

Η αγάπη της για τη θάλασσα είναι γνωστή. Πλέον τη μοιράζεται με τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της, Ελενα και Χριστίνα.

despoina5

Η μικρότερη της κόρη, που πλέον είναι ενός, είναι η καλύτερη παρέα για τα απογευματινά μπάνια της διευθύντριας του Mothersblog. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram γράφει χαρακτηριστικά: My love... my baby, my Christina.



H Χριστίνα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στις 26 Ιουνίου ενώ είχε προηγηθεί η βάφτισή της στην Τήνο.

dert

Όπως είχε γράψει η Δέσποινα Καμπούρη στο Mothersblog και στο blog της Despoina's little stories, η μικρή Χριστίνα Δέσποινα, βαπτίστηκε τελείως συμπτωματικά την ίδια μέρα που βαπτίστηκε και η μεγάλη της αδερφή, Έλενα. 20 Μαΐου. «Με ελάχιστους συγγενείς και φίλους ταξιδέψαμε στην Τήνο για να πραγματοποιήσουμε το μυστήριο. Συνδυάσαμε τη βάπτιση με ένα όμορφο διήμερο εκτός πόλης και κάπως έτσι ξεφύγαμε –έστω και για λίγο- από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Έμοιαζε με μία μικρή διήμερη εκδρομή μόνο με αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπούν πραγματικά!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved