Έχετε προσέξει ποτέ αυτό το τατουάζ σε κάποιες μαμάδες; Αν ναι, μάθετε τη σημασία του

Η αποβολή είναι κάτι που καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να βιώνει, αλλά δυστυχώς είναι μόνο ένα μέρος της πραγματικότητας και όταν συμβαίνει, οι γυναίκες συνήθως δέχονται την ίδια φράση για παρηγοριά, «Δεν ήταν θέλημα Θεού!».

Έχετε προσέξει ποτέ αυτό το τατουάζ σε κάποιες μαμάδες; Αν ναι, μάθετε τη σημασία του

Και ενώ κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η φράση είναι παρηγοριά για μια γυναίκα που απέβαλε, δεν τη βοηθάει καθόλου μιας και η ίδια έχει χάσει ένα κομμάτι της καρδιάς της. Αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν το τι περνάει μια οικογένεια μετά από μία αποβολή και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το τατουάζ.

Μπορεί σίγουρα να έχετε δει κάπου στο παρελθόν αυτό το τατουάζ, αλλά σίγουρα δεν γνωρίζατε το αληθινό νόημά του. Όπως βλέπετε, μια μαύρη γραμμή σχηματίζει ένα μωρό μέσα στην κοιλιά μιας μαμάς και δυο κόκκινες καρδιές υπάρχουν στο μωρό και στη μαμά εξίσου.

Ένας απλός σχεδιασμός, ένα απλό και λυτό τατουάζ που θυμίζει σε μια γυναίκα το χαμένο της μωρό.

apovoli 2

Οι γυναίκες που έχουν αποβάλει, πολλές φορές κλείνονται στον εαυτό τους, δείχνουν σημάδια κατάθλιψης και γενικότερα δεν θέλουν λόγια παρηγοριάς. Αυτό το τατουάζ δημιουργήθηκε για να τις κάνει να νιώσουν μέρος ενός συνόλου και να τους θυμίζει εκτός από το παιδί τους και την εμπειρία που έζησαν, ότι δεν είναι μόνες.

Ότι δεν είναι μόνες εκεί έξω καθώς υπάρχουν και άλλες γυναίκες που έχουν ζήσει κάτι αντίστοιχο! Σύμφωνα με τις διεθνείς στατιστικές το ποσοστό των κυήσεων, οι οποίες καταλήγουν σε αποβολή κυμαίνεται μεταξύ του 15% και 20%. Η χρήση νέων πιο ευαίσθητων μεθόδων ανίχνευσης β – χοριακής, με τις οποίες ένας γιατρός μπορεί να διαγνώσει κύηση εξαιρετικά νωρίς, οδήγησε στο συμπέρασμα, πως το ποσοστό των κυήσεων, που τελικά δεν εξελίσσονται, ενδέχεται να αγγίζει το 60% ή ακόμα και το 70%! Απλά πολλές από αυτές τις αποβολές δεν γίνονται αντιληπτές από τη γυναίκα ως αποβολές, αφού το φαινόμενο αυτό λαμβάνει χώρα σε πρώιμο στάδιο της κύησης, οπότε και συγχέονται με μία – ίσως λίγο πιο «βαριά» - περίοδο. Τότε μιλάμε για «βιοχημική κύηση».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved