Ελληνίδα ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και δίνει συμβουλές

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει η αγαπημένη μας ηθοποιός και ο λογαριασμός της στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες της.

Ελληνίδα ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης και δίνει συμβουλές

Πιο όμορφη και πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ, τολμά να δείξει αρετουσάριστο το κορμί της, φορώντας μπικίνι, τονίζοντας την αρκετά φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, η ίδια απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και γενικότερα το κολύμπι. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να επιπλέει στο νερό φορώντας σκουφάκι και γυαλιά, σχολιάζει: «Η κολύμβηση, σύμφωνα με τους ειδικούς, ειναι το καλύτερο είδος άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!!! Τα οφέλη της πολλά, σε σωματικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο... (Θα επανέλθω αναλυτικά με νέο ποστ)..φίλες μέλλουσες μανούλες να την προτιμάτε!».



Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης, έχουν ακόμη μία κόρη, την 8 ετών Λυδία. «Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος και μου το θυμίζει η κόρη μου. Ευτυχώς όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής και συνεχίζω κανονικά ό,τι έκανα, αλλά δε αγχώνομαι γιατί και μόλις έρθει το μωρό θα έχω βοήθεια από την Λυδία μου, που περιμένει το αδελφάκι της!», είχε πει η ηθοποιός πριν μερικούς μήνες στο Πρωινό Ant1 και τη Φαίη Σκορδά!

Δείτε παρακάτω μερικές ακόμη φωτογραφίες, έτσι όπως τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.







© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved