Αυτό είναι το κορμί της σταρ 4 μήνες μετά τον τοκετό και όλοι εστιάζουν στην κοιλιά της

Κατάφερε να κρατήσει αρκετό καιρό καλά κρυμμένο το μυστικό της εγκυμοσύνης, γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα, κανείς δεν έχει δει την κόρη τη ακόμη και είναι η πρώτη φορά που δείχνει 4 μήνες μετά τον τοκετό, το κορμί της.

Αυτό είναι το κορμί της σταρ 4 μήνες μετά τον τοκετό και όλοι εστιάζουν στην κοιλιά της

Η ίδια, όπως άλλωστε λένε και φίλοι της από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, απολαμβάνει τις στιγμές στο πλάι του συντρόφου της και της μικρής της κόρης, που στην κυριολεξία της έχει πάρει το μυαλό.



Τι και αν η διάσημη μαμά εργάζεται συνεχώς, μοιράζει τον χρόνο της και αφιερώνει τον περισσότερο από αυτό στη μικρούλα.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της με λευκά εσώρουχα, δείχνοντάς μας την επίπεδη κοιλιά της και το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Irina Shayk, είναι η δεύτερη φορά που δημοσιεύει ολόσωμη φωτογραφία της, μετά τη γέννηση της μικρούλας Lea De Seine. Η πρώτη φορά ήταν τον Απρίλιο, λίγες εβδομάδες μετά τον τοκετό.



Η ίδια με τον σύντροφό της Bradley Cooper, είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η φίλη τους Diane von Furstenberg στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved