Πώς θα έχεις πάντα τα Γλυκά της Μαμάς στην κατάψυξή σου

Η μαμά μου η Ζωή, ή χαϊδευτικά Πάστα Φλώρα, εκτός του ότι έχει αμέτρητα κοινά χαρακτηριστικά με την Μαίρη Αρώνη, από την πάντα αγαπημένη ελληνική ταινία «Μια τρελή τρελή οικογένεια», τυγχάνει να φτιάχνει και καταπληκτική Πάστα Φλώρα!

Πώς θα έχεις πάντα τα Γλυκά της Μαμάς στην κατάψυξή σου

Γράφει η Σοφία Μαυραντζά

Θυμάμαι, από παιδάκι, να ζητάει από τη γιαγιά μου βερίκοκα από την αυλή και πάντα η προετοιμασία του γλυκού ήταν μια μικρή ιεροτελεστία για όλη την οικογένεια.

Πλέον, δεν μένουμε μαζί (θα πω «ευτυχώς») αλλά αυτό σημαίνει πως έχω χάσει και την εκπληκτική της Πάστα Φλώρα. Ώσπου μια μέρα, άνοιξα ένα κίτρινο ψυγείο της Κρι Κρι. Και τι βρήκα; Πάστα Φλώρα παγωτό και μάλιστα «της μαμάς»! Τα μάτια μου γούρλωσαν. Το έπιασα στα χέρια μου, δεν το πίστευα. Διάβασα πάνω στη συσκευασία: «Τα γλυκά της μαμάς», Πάστα Φλώρα με απολαυστικό παγωτό με γεύση μπισκότου, γλυκό βερίκοκο σαν της μαμάς και τραγανά κομματάκια μπισκότου.

Ακριβώς δίπλα στεκόταν (και πραγματικά με κοιτούσε στα μάτια) μία Σοκολατόπιτα με παγωτό με γεύση σοκολάτας, λαχταριστά κομμάτια σοκολατόπιτας σαν της μαμάς και πλούσιο σιρόπι με γεύση σοκολάτας. Ανυπομονούσα να φτάσω σπίτι να τα δοκιμάσω!

Μια κουταλιά από την Πάστα Φλώρα της Κρι Κρι και γύρισα πίσω στα παιδικά μου καλοκαίρια. Τότε που η μαμά έψηνε στην κουζίνα από το πρωί και το σπίτι μοσχομύριζε. Πόσα εκείνα τα καλοκαίρια που ήμασταν στο χωριό με την αδερφή μου. Η μαμά έστρωνε τραπέζι στη βεράντα μετά το μπάνιο, τα τζιτζίκια μας έκαναν παρέα τραγουδώντας το δικό τους σκοπό κι εμείς κάναμε διαγωνισμό για τις βουτιές που κάναμε και τον αριθμό των παγωτών που είχαμε φάει.

krikri2

Η μαμά μας έκανε έκπληξη συχνά με τα γλυκά της. Όποιος είχε αδειάσει το πιάτο του, μπορούσε να φάει ένα ωραίο κομμάτι Πάστα Φλώρα. Όπως και να το κάνουμε τα μαμαδίστικα γλυκά συναρπάζουν πάντα μικρούς και μεγάλους με το που βγουν στο τραπέζι. Γι’ αυτό η Κρι Κρι έβαλε όλη την αγάπη και το μεράκι της μαμάς, σε ένα παγωτό, δημιουργώντας τη νέα σειρά οικογενειακών παγωτών «Τα γλυκά της μαμάς» σε δύο απολαυστικές γέυσεις, Πάστα Φλώρα και Σοκολατόπιτα.

Τόσες αναμνήσεις για όλα αυτά τα γεμάτα γλύκα καλοκαίρια ανεμελιάς... Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω για να τα φέρνω στο νου μου συχνότερα, είναι να έχω πάντα ‘’ Τα γλυκά της μαμάς’’ από την Κρι Κρι, σε γεύσεις Πάστα Φλώρα και Σοκολατόπιτα, στην κατάψυξή μου...

Γιατί ξέρω πως η Κρι Κρι αξιοποιεί υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και προδιαγραφές ποιότητας για να παράγει με την ίδια αγάπη και με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες τα προϊόντα της για πάνω από 60 χρόνια. Ως η μοναδική ελληνική εταιρία παγωτού με πανελλαδική διανομή, γνωρίζει καλά τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι και έχει καταφέρει να κάνει τα κίτρινα ψυγεία σήμα κατατεθέν του πιο δροσιστικού ελληνικού καλοκαιριού.

krikri3

Αναζήτησε κι εσύ «Τα γλυκά της μαμάς» στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι σε όλη την Ελλάδα και απόλαυσε παράδοση. Παγωτά Κρι Κρι, τα παγωτά της καρδιάς μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved