Μίλησε για πρώτη φορά για τον 24ωρο τοκετό της, τη μαστίτιδα, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα της μικρής

Η ζωή της άλλαξε ριζικά από τη μέρα που έγινε μητέρα!

Μίλησε για πρώτη φορά για τον 24ωρο τοκετό της, τη μαστίτιδα, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα της μικρής

«Είμαι μαμά πια και εκτιμώ τα πράγματα με τρόπο που δεν έκανα πριν!», είπε η 31 έτους σταρ στην πρώτη της συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον Dr. Berlin.

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης σε διάρκεια συνέντευξης, η ηθοποιός αποκάλυψε τα πάντα για την εγκυμοσύνη της και μίλησε για τον τοκετό της και το πώς αισθάνθηκε που κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια της το μικρό της κοριτσάκι, τον Μάρτιο 2017.

Ένα πράγμα που δεν αποκάλυψε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της ακόμη; Το όνομα της μικρής! «Δεν θα ήθελα να με ρωτήσετε ποιο είναι το όνομα της μικρής γιατί πολύ απλά δεν θα σας απαντήσω! Είναι μόνο για εμάς. Για την οικογένειά της!».

Εκτός από αυτό όμως, η Amanda Seyfried αποκάλυψε 5 πράγματα για την εγκυμοσύνη της, τον τοκετό και τη μητρότητα.

amanda

1. Η εγκυμοσύνη προέκυψε «κατά λάθος» αλλά ήταν η μεγαλύτερη ευλογία.

Η Amanda, που αρραβωνιάστηκε το Σεπτέμβριο, δύο μήνες πριν τα νέα της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της δεν ήταν προγραμματισμένη αλλά ήταν σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη.

«Ξέραμε ότι θέλαμε να ήμασταν μαζί και να κάνουμε κάποια στιγμή ένα μωρό, αλλά ξέρετε, κάποιες φορές τα πράγματα απλά έρχονται μόνα τους και αυτό για εμάς ήταν η μεγαλύτερη ευλογία στον κόσμο. Ήμασταν ενθουσιασμένοι!».

Η ίδια υποπτεύθηκε ότι ήταν έγκυος, αλλά ήθελε να το επιβεβαιώσει με το τεστ εγκυμοσύνης. «Φαντάζεστε αυτές τις στιγμές. Είναι σαν να σου κάνουν πρόταση γάμου και να παντρεύεσαι κάποιον όταν βλέπεις τη θετική ένδειξη στο τεστ. Τα βλέπεις όλα αυτά να συμβαίνουν γύρο σου και δεν μπορείς απλά να αντιληφθείς ότι συμβαίνουν σε εσένα!».

2. Αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στον σύζυγό της, Sadoski, με ένα ποίημα.

Ο Thomas Sadoski, βρισκόταν εκτός για δουλειές όταν η Seyfried έμαθε ότι είναι έγκυος, έτσι αυτά τα νέα έγιναν το «μυστικό» της και η ηθοποιός θέλησε να του πει τα νέα όταν θα ήταν κοντά του.

«Δεν είμαι καλή στο να κρατώ μυστικά και έτσι ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα της ζωής μου!», παραδέχτηκε.

3. Ο τοκετός της διήρκεσε μία ολόκληρη ημέρα.

«Ήταν ένας 24ωρος τοκετός αλλά εγώ δεν κατάλαβα ότι πέρασαν τόσες ώρες!», αποκάλυψε η ίδια για τη μέρα που έφερνε στον κόσμο την κόρη της.

10 με 11 ώρες η ίδια και ο σύντροφός της τις πέρασαν στο σπίτι. Πρώτα κοντά της ήταν ο Sadoski και έπειτα ήρθε η μητέρα της με μία μαία. «Ένιωθα όλες τις συσπάσεις. Ήταν τρομερό!», είπε εξηγώντας το λόγο που έκανε επισκληρίδιο.

amanda2

4. Η μικρούλα «συνδέθηκε» με τον μπαμπά της αμέσως.

Η Amanda, ανέφερε ότι όλη η διαδικασία του τοκετού της έχει απαθανατιστεί σε βίντεο. Ακόμη και η έκφρασή της όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την κόρη της. Όπως αποκάλυψε, δεν σταματά να βλέπει το βίντεο ξανά και ξανά. «Ήταν υπέροχο! Ήταν ήσυχα και υπέροχα. Σίγουρα, η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Και θα το έκανα ξανά χωρίς να το σκεφτώ!».

«Η μικρή μου ήταν υπέροχη, άνοιξε τα μάτια της αμέσως. Απλά συνδεθήκαμε. Το ίδιο συνέβη και με τον Tommy, ήταν ο πρώτος που αντίκρισε εκείνη για πρώτη φορά. Εννοώ, σύνδεση πατέρα και κόρης!».

5. Είχε μια σχέση αγάπης και μίσους με τον θηλασμό.

«Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω την 5η μέρα και αυτό γιατί πονούσα. Πονούσα συνεχώς και δεν μπορούσα!», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στο θηλασμό, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε αρκετή παραγωγή γάλακτος.

Επίσης ανέφερε ότι υπέφερε από μαστίτιδα και από οδυνηρή λοίμωξη του ιστού του μαστού. Η ίδια παραδέχτηκε ότι η διαδικασία του θηλασμού της κόρης της κατάληξε να είναι αγχωτική και τρομακτική.

Τώρα και ενώ ήδη βρίσκεται 4 μήνες στο κλαμπ της μητρότητας, η ίδια παραδέχεται ότι ξεπέρασε όλα τα προβλήματα με υπομονή και επιμονή και έχει γίνει «expert» και ότι όλα πάνε μια χαρά με εκείνη και το μωρό της. «Τώρα πίνει το γάλα της και κερδίζει βάρος μέρα με τη μέρα!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved