Για πρώτη φορά, William και Harry μιλούν για τη Diana και συγκινούν

20 χρόνια συμπληρώνονται τον ερχόμενο Αύγουστο (31/8), από το θάνατο της πριγκίπισσας Diana, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο Παρίσι. 

Για πρώτη φορά, William και Harry μιλούν για τη Diana και συγκινούν

Και με αφορμή την επέτειο, γυρίστηκε ένα ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα και της σχέσης της με τους δύο γιους της, William και Harry.

Και είναι η πρώτη φορά, που οι δύο πρίγκιπες μιλούν δημοσίως και τόσο ανοιχτά για τη μητέρα τους. Μάλιστα, σε τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, με τίτλο «Diana, η Μητέρα μας: Η Ζωή και η Κληρονομιά της», William και Harry συγκινούν πραγματικά, καθώς εμφανίζονται να ξεφυλλίζουν ένα οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ.

«Είναι η πρώτη φορά που οι δύο μας μιλάμε για την Νταϊάνα ως μητέρα. Ήταν μια καλή γονέας. Ήταν η μητέρα μας. Είναι η μητέρα μας» λέει ο Harry και συμπληρώνει: «Και ως γιος θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη μητέρα του κόσμου. Μας περιέβαλε με αγάπη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

dianaandharry

Ιδιαίτερα τρυφερή και βαθιά ανθρώπινη στιγμή ενός γιου που έχει χάσει τη μητέρα του σε μικρή ηλικία, είναι εκείνη που στα χέρια του William πέφτει μια φωτογραφία με τον ίδιο να είναι στην αγκαλιά της Diana, κι ενώ εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο πρίγκιπα.

«Όσο και αν δεν το πιστεύεις, είμαστε και οι τρεις σε αυτή τη φωτογραφία. Εσύ είσαι στην κοιλιά της», λέει στο μικρότερο αδελφό του, συγκινημένος.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να μεταδοθεί στα τέλη Ιουλίου στη Μ. Βρετανία και τις ΗΠΑ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved