Ο δικός μου «σύμμαχος» ενάντια στα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι!

Ακόμη θυμάμαι τη μέρα που ξύπνησα και είδα τα πόδια της Έλενας στην κυριολεξία «σουρωτήρι».

Ο δικός μου «σύμμαχος» ενάντια στα κουνούπια φέτος το καλοκαίρι!

Το μωρό μου ήταν μόνο 2 ετών όταν τα κουνούπια της έκαναν αρκετά σημαδάκια στα πόδια. Το λάθος βέβαια ήταν δικό μου, ποτέ δεν πίστευα ότι ένα αθώο κουνουπάκι μέσα σε μια νύχτα θα έκανε τόση «ζημιά». Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχα πάρει τα μέτρα μου!

Έκτοτε λαμβάνω τα μέτρα μου και κάνω ό,τι μπορώ για να μην ξαναδώ κουνούπι ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι. Τώρα ειδικά που έχει έρθει και το μικρό μου Χριστινάκι στη ζωή μας δεν θέλω να ζήσει και εκείνη ό,τι έζησε η αδερφή της Έλενα.

Τι κάνω όμως για να κρατώ μακριά αυτούς τους ανεπιθύμητους επισκέπτες όταν βρίσκομαι στο σπίτι ή έξω από αυτό; Γιατί μην ξεχνάς ότι κουνούπια θα συναντήσεις παντού. Στο πάρκο, στην ταβέρνα, στο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια των διακοπών, στο σπίτι της γιαγιάς!

Η Έλενα βάζει κάθε φορά που θα βγούμε από το σπίτι το εντομοαποθητικό βραχιολάκι της Vapona στο χέρι της ενώ από την τσάντα μου δεν λείπουν ποτέ τα μαντηλάκια της Vapona και το εντομοαποθητικό σπρέι. Πιστέψτε με κάνουν θαύματα και κρατούν τα κουνούπια μακριά. Έτσι όπου και αν βρίσκομαι αν δω κουνούπια, αμέσως περνώ το δερματάκι της Έλενας και τη Χριστίνας για να μην τις τσιμπήσουν κουνούπια.

234
vapona1

Στο σπίτι μου όμως, όπως θα δείτε χρησιμοποιώ τόσο τα υγρά ηλεκτρικά αντικουνουπικά όσο και το υγρό αρωματικό αντικουνουπικό χώρου.

vapona3
vapona4

Με τους παραπάνω τρόπους κρατώ μακριά τα κουνούπια από την οικογένειά μου και το ίδιο θα κάνω και φέτος. Και θα διασφαλίσω τον πιο γλυκό, απερίσπαστο και ήσυχο ύπνο για τα κορίτσια μου αλλά και για εμάς τους μεγάλους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved